802 Vegard Vigdenes Dalebrand IL 9.29,88 15
798 Gerard Cornelissen SK Vidar 9.39,38 16
841 Erlend Rydland Faanes Ranheim IL 9.52,84 17

Ivar Husby i fremgang
Her+er+Ivar+Husby%28+522%29+i+sving+p%E5+%C5pningsstevnet+p%E5+Steinkjer%2C+hvor+han+vant+800+meter.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Her er Ivar Husby( 522) i sving på Åpningsstevnet på Steinkjer, hvor han vant 800 meter. ( Foto: Olav Vikvang )
Ivar Husby fra Vollan Friidrett på Oppdal har tatt et nytt steg i sin utvikling som langdistanseløper. Ivar , som ble ungdomsmester på 3000 meter i Byrkjelo i fjor og som også tok sølvmedalje i JR- NM hadde før dagens Knut Børøstevne en personlig rekord på 3000 meteren på 8.44. Under kveldens løp gikk han helt til topps og satte ny personlig rekord på 8,37,06. Nærmest fulgte Terje Olsen på 8,37,47. Kjente løpere som Birger Dragsten , Henrik Grøseth og Sondre Nordstad Moen, måtte finne seg i å stille bak.
Det skal bli interesant å følge Ivar Husby utover. Han har en kropp som skapt for langdistanseløping, og jeg har tidligere skrevet at han ligner de kenyanske løpere.
Da ser jeg bort fra hudfargen, men tenker på kroppsbyggning og løpssteg.
Ivar i vinnermodus
522+Ivar+Husby%2C+som+her+vinner+800+meter+i+%E5pningsstevnet+p%E5+Steinkjer.+I+kveld+vant+han+3000+meter+under+Knut+B%F8r%F8stevnet+i+Trondheim.%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
522 Ivar Husby, som her vinner 800 meter i åpningsstevnet på Steinkjer. I kveld vant han 3000 meter under Knut Børøstevnet i Trondheim.( Foto: Olav Vikvang )