Det var som vanlig fire distanser å velge mellom i Novemberflåset. 1 og 1,8 km for barn og ungdom, mens de som ønsket å løpe noe lengre kunne velge mellom 5,3 og 10 km. Totalt var det 52 løpere som deltok, og det var en liten økning fra i fjor. Ekstra gledelig var det at det var en stor økning på den lengste distanse. I fjor var det 22 som løp 10 km, mens det i år var 31.

Anders Soovik, Mølndal AIK vant 10 km på 33.28 og ledet fra start til mål og hadde nærmere halvannet minutts seiersmargin til Bjørn Johannessen, Halden IL som kom på 2. plass etterfulgt av Henrik Hansson, Strømstad LK som spurtbeseiret Andreas Klasson, Hälle IF i kampen om 3. plassen.

Soovik var godt fornøyd med løpet og syntes det gikk greit.
- Etter å ha økt treningsmengdene har jeg hatt god framgang de siste årene. Nå løper jeg 14-18 mil i uka, kunne Soovik fortelle.
Anders Soovik var for øvrig samme mann som tok seieren i årets singel-løp i Holmenkollstafetten. Og Soovik kunne fortelle at han hadde planer om å delta i Holmenkollen også neste år.
- Jeg trives i motbakkene, så jeg likte løypa i Holmenkollstafetten. Utforbakkene er jeg derimot ikke like begeistret for, sa Soovik.

Fjorårets vinner, Mikael Ekvall, stilte ikke til start i årets utgave av Novemberflåset. 19-åringen fra Strømstad var opptatt med å løpe Nordisk Mesterskap i terrengløp i Danmark. Og der ble det en 4. plass i juniorklassen på Ekvall, bare 4 sekunder bak Sindre Burås som kom på 2. plass. Se rapport og resultater fra Nordisk Mesterskap på hjemmesiden til Strømstad Løparklubb.
Anders+Soovik+var+forn%F8yd+med+%E5+vinne+Novemberfl%E5sets+10+km+p%E5+33.28+min.+%28Alle+foto%3A+Bj%F8rn+Johannessen%29
Anders Soovik var fornøyd med å vinne Novemberflåsets 10 km på 33.28 min. (Alle foto: Bjørn Johannessen)
Helena+Wallin+l%F8per+inn+til+seier+p%E5+10+km.+
Helena Wallin løper inn til seier på 10 km.
7 kvinner stilte til start på 10 km, og raskest av disse var Helena Wallin, Solvikingarna. Hun vant på 39.37 med 15-åringen Rebecka Andersson, Strømstad LK drøye to minutter bak.

På 5,3 km var det Simon Spencer, Strømstad Løparklubb som vant på 19.36 og var 24 sekunder foran Oddbjørn Homstvedt fra Trøgstad.

Alle resultater, både fra i år og tidligere år, finnes på arrangementets hjemmeside

Reportasje fra Novemberflåset 2007
Barne- og ungdomsløp
Starten+har+g%E5tt+for+de+aller+yngste%2C+de+opp+til+11+%E5r.+Daniel+Thuresson%2C+Str%F8mstad+LK+%E5pnet+friskest+i+den+1+km+lange+l%F8ypa...+
Starten har gått for de aller yngste, de opp til 11 år. Daniel Thuresson, Strømstad LK åpnet friskest i den 1 km lange løypa...
...kanskje+litt+for+friskt%2C+for+han+ble+til+slutt+sl%E5tt+av+beste+jente%2C+Frida+Hansson%2C+H%F6gs%E4ters+GF+som+l%F8p+p%E5+3.19.+I+bakgrunnen+skimtes+Daniel+Thusesson+som+vant+gutteklassen.+
...kanskje litt for friskt, for han ble til slutt slått av beste jente, Frida Hansson, Högsäters GF som løp på 3.19. I bakgrunnen skimtes Daniel Thusesson som vant gutteklassen.
P%E5+1%2C8+km+var+det+Ludvig+Andersson%2C+Str%F8mstad+LK+som+vant+med+ett+sekund+p%E5+klubbkamerat+Robin+Larsson.+13-%E5ringens+vinnertid+ble+6.13.
På 1,8 km var det Ludvig Andersson, Strømstad LK som vant med ett sekund på klubbkamerat Robin Larsson. 13-åringens vinnertid ble 6.13.