Ingressfoto: Johannes Thingnes Bø

PRESSEMELDING

Verdens største terrengritt arrangeres lørdag 30. august. Det er mange spennende navn på startlisten i Birkebeinerrittet  som i år arrangeres for 22. gang. På startstreken møter vi 12 løpere og 2 trenere fra elitelagene i Norges skiskytterforbund. Det er stor stas å ønske velkommen begge elitelagene i skiskyting. Dette er kjente navn for oss alle. Birkebeinerrittet skal være utfordringer og opplevelser for alle og det er fint for både elite- og breddedeltakere å være med i samme sykkelritt som disse forbildene. Johannes Thingnes Bø, Hilde Fenne og Fanny Welle-Strand Horn var også med på Birkebeinerløpet i juni.

-Elitelagene i Norges skiskytterforbund ønsker å ha noen nye utfordringer og mål for treningssesongen neste sommer og høst sier Idrettssjef i Norges Skiskytterforbund, Per Arne Botnan. Vi stiller derfor med begge elitelagene i Birkebeinerrittet som avslutning på en samling, sier Botnan.

I kvinneklassen stiller Tora Berger, Tiril Eckhoff, Hilde Fenne, Fanny Welle-Strand Horn, Marte Olsbu og Synnøve Solemdal. I herreklassen stiller Ole Einar Bjørndalen, Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø, Vetle Sjåstad Christiansen, Henrik L’Abèe-Lund og Emil Hegle Svendsen. Egil Gjellan og Stian Eckhoff stiller fra trenerstaben.

0IMG_1191 På toppen av balettbakken.jpgPå toppen av Ballettbakken i fjorårets ritt.  Foto: Jørgen Skau