På bildet til høyre ser vi fotballspilleren fra Fyllingen Therese Raa som også kan løpe langdistanse. Fikk 2. plass i kvinner 23-34 bak vinneren Hodne og tiden på 1.41.34 på sin halvmaratondistanse i helgen. Therese løper flere løp i vinterkarusellen og de fleste også i maratonkarusellen. Med ung alder på  Therese håper vi får se henne i flere løp i fremtiden i Fanatraktene. Kondis følger med på deg og heier deg videre fram.

Solen har kapret Bergen med storm og løperene vet å utnytte dette til fulle. Vinterkarusellen på Fana stadion i regi av BFG Fana blir enda en løpsfest. Det er bare å begynne å knytte skolissene hardt og gå for nye personlige rekorder langs flyplassveien.
Trolig blir det over 700 på finalen som starter inne på stadion med kontrollmålte 5 og 10 km.

Kontaktperson er : Kjell N. Karstensen, mobil 92 40 75 25

Startkontigent for enkelt løp er kr. 100,-

Kondis dekker fullt ut med bilder og intervjuer.

Tekst og bilder: Jørgen Pettersen

Tettpakkete felt er et vanlig syn inne på Fana stadion. Morgendagens blir nok også fullt med gode værforhold  enn hva det har vært tidligere i vinter.

Tidligere i vinter vant Jørgen Jensen Axelsen 5 km for menn og blir her flankert av de beste kvinnene på 5 km. Gjett om Jørgen trives som midtpunkt.

Fra sommerkarusellen 2011 er det Elise Orten som var raskest på 5 km. Ved sin side er det nr. 2 og nr. 3 på kvinnenes 5 km. Elise løp sterkt i helgens halvmaraton på 1.27-tallet og en 2. plass i kvinneklassen.

Før jul satte Gulargutten Kjetil Foss Angeltvedt preg på 10 km med å slå Haugesunds norgesmester flere ganger på bane Morten Velde på plass. Nyankomne Mulugeta Zewde til høyre har tatt flere seire etter sitt første løp hvor han ble nr. 3.