Det er ikke verst å sette personlig rekord etter at du har passert 55 år. Men det var nettopp det en så rutinert løper som Lars Chr. Dørum fra Ski gjorde i Amsterdam. Og det bare 3 uker etter at han løp et meget sterk maraton i Oslo på 3.08,10 og 2.plass i klassen. Med et veldisponert løp passerte Dørum halv på 1.31,43 og ble klokket inn på 3.06,45 og en fin 16.plass i klassen.

Enda bedre plasseringsmessig var kona Wenche. Hun ble nummer 4 i K55-59 på glimrende 3.33,25. Også hun forbedret seg litt fra Oslo, der det ble klasseseier på 3.34,30. Tidligere i høst tok ekteparet hver sin gullmedalje under NM i 6-timersløp på Eidsvoll, så det løpes ofte og langt i familien Dørum.

Frode Monsen fra Oppegård IL løp klokkejevnt til 3.01,15 etter 1.30,04 halvveis, men i motetning til i Frankfurt i fjor, klarte han ikke å knipe seg under den magiske 3-timers grensen. Det klarte heller ikke trenings- og klubbkamerat Dag Spilde, som lenge lå an til en tid under 3 timer, men som fikk det veldig tungt de siste 4 kilometrene og endte på 3.03,00.

Det var ny deltagerrekord med ca 26.000 løpere tilsammen på de 3 distansene maraton, halvmaraton og 7,5 km.