Berit Kristiansen (bildet) kunne puste lettet ut da Ski IL Friidrett og Ski Bygg kom inn som nye sponsorer og delarrangører og reddet Follotrimmen, etter at Atlas Copco og JIL Ski trakk seg etter mange år som delarrangører etter fjorårets sesong. Dette medfører imidlertid at det blir en helt ny trasé for det første løpet, som i år ikke går fra Atlas Copco på Langhus, men starter fra Ski Idrettspark. Løypekart over den nye traséen som starter årets Follotrim 26.april kan ses HER.

JIL Ski har stått som arrangør av løpet fra Hebekk skole, men etter innspill fra Kondis, vil denne løypen bli videreført som før, bare nå i regi av Ski Bygg. 

Øvrige løp blir også som før, men vær obs på at de tre siste løpene, som går etter sommerferien, fra Langhus skole, Siggerud og Krokstrand, alle har fellesstart kl 18.00. For de fem første vårløpene er det som vanlig puljestart med første pulje ut kl 18.30 og ny pulje hvert minutt.
 

Terminlisten over årets løp, med startsted og distanse:

Torsd 26.april - Ski Idrettspark - 5,2 km
Onsd 2.mai - Ås v/andedammen - 5,0 km
Onsd 9.mai - Hebekk skole, Ski - 7,4 km
Torsd 24.mai - Drøbak, Follo museum - 6,3 km
Torsd 7.juni - Sofiemyr stadion - 8,0 km

Onsd 15.aug - Langhus skole - 5,4 km
Torsd 23.aug - Siggerud, v/idrettshallen - 5,4 km
Onsd 29.aug - Krokstrand, Vestby - 6,0 km


Påmelding kan gjøres ved å klikke HER.


Les alt om Follotrimmen i fjor:


Jan Billy og Lill seiret i Follotrimmens 1.løp

Ung vinner i Follotrimmens 2.løp

Hagen og Eriksen vant på Hebekk

Debutanter dominerte i Drøbak

Fritt frem i Follotrimmen fra Sofiemyr

Overraskende seier til Bård Brune i 6.løp

Riiser og Aarnes vant på Siggerud

Pedersen med sin første seier i siste løp



Rolf Gran fra Ski kom for fullt i fjor og på det lengste løpet i Follotrimmen fra Sofiemyr gikk han helt til topps. Gran har trent meget bra med intervaller på Bislett i hele vinter, og vil nok markere seg i Follotrimmen i år også. Her har Gran fått en solid ledelse i puljen sin allerede over Sofiemyrsletten etter noen hundre meter, på vei mot sin første seier i Follotrimmen.

Fotograf er Trond Th. Hansen.