Etter at Atlas Copco, arrangør av det første løpet, og Jernbanen IL Ski, som har arrangert løpet fra Hebekk, begge trakk seg etter årets sesong, var det en litt bekymret primus motor Berit Kristiansen fra ØB (bildet) vi snakket med tidligere i høst. Hun fryktet faktisk en stund for Follotrimmens fremtid, men det er nå klart at Byggmakker Si Bygg og Ski IL Friidrett tar over arrangørstafettpinnen fra de to forannevnte.

Dette medfører at det blir en endring i hvert fall for det første løpet, som nå flyttes fra Atlas Copco og Langhustraktene til området rundt Idrettsparken i Ski. Når det gjelder løpet som Byggmakker nå vil arrangere, så skal det visstnok fortsatt gå i Hebekkskogen. Follosidene oppfordrer da den nye arrangøren til å beholde den gamle traséen med start og mål ved Hebekk skole. De fleste Follotrimmosjonister er med år etter år og liker å sammenligne tidene side med tidligere år, så altfor store endringer i form av nye løyper er ikke å anbefale.

Men det viktigste er selvsagt at Follotrimmen består! Vi gleder oss allerede til neste år.

Takk til Berit Kristiansen og staben hennes, og til de to nye arrangørene, som har sørget for at Follotrimmen består. Og takk til Atlas Copco og JIL Ski for mange års flott innsats som delarrangører.


NYE GLASS: Follotrimmen er reddet og det blir muligheter for flere fine glass for de som fullfører minst 4 av de 8 løpene i Follo sin tradisjonsrike løpskarusell. (Foto: Frode Monsen)