For åttende året på rad arrangeres Hof Toppers Duathlon og dette blir andre året med Hof Toppers Ultraløp. Begge konkurranser på samme dag, lørdag 13. august.

Kl 09:00 Start 75 km Ultraløp
Kl 09:30 Start 10 topper Duathlon
Kl 11:00 Start 5 topper Duathlon
Kl 11:30 Start 46 km Ultraløp

Reportasje fra 2015: Cathrine Holme og Stian Kværnsmyr vant det første Hof Toppers ultraløp

IMG_7592_K75_1km_Vika,Brynthe,Holme (640x427).jpg
Teten i kvinneklassen på ultraløp 75 km i fjor. Vi ser Jeanette Vika, Henriette Brynthe og Cathrine Holme (arrangørfoto).
 

- Vi  ligger litt etter i forhold til siste to års påmeldinger på samme tidspunkt, men håper likevel på 200 deltagere, sier løpsleder Tom Arne Akerholt i Hof Toppers (hadde totalt 180 deltagere i 2015),

- Det er gledelig at det er veldig mange nye deltagere i år. På Ultraløpet er det 75% som deltar for første gang mens på Duathlon er det ca 40% som deltar for første gang. Men vi savner mange av tidligere års deltagere, sier Akerholt.

Løpets hjemmeside

Påmelding og startliste duathlon

Påmelding og startliste ultraløp

Arrangøren hadde spesielt trodde de skulle fått flere Ultraløpere i år, da de fikk veldig positive tilbakemeldinger fra deltagerne i 2016. Hof Toppers har en veldig spennende løype som går på stier, skogsbilveier og noe asfalt - og med fantastisk utsikt fra toppene.

- Vi har laget ny ”stor” deltagermedalje i år og det er finisher skjorte til alle deltagere (de som melder seg på etter 4/8 må få ettersendt finisherskjorta og må betale noe ekstra for det). Løypa er veldig godt merket, rikelig med mat/drikkestasjoner og mange hyggelige funksjonærer fundt omkring i løypa, sier en entusiastisk Akerholt til kondis.no.

Han påpeker også det positive for deltagerene at de møter hverandre mange steder i løypa, da de løper opp og ned til toppene. Han forteller også at det er mulighet for overnatting  ved arenaen fra fredag til lørdag.

Se også oversikt over alle norske ultraløp:
Om norske ultraløp 2016 - påmeldingsstatus,info og statistikk

 

Jonathan_Albon (640x426).jpg

Jonathan Albon vant 10-toppers duathlon i fjor med svigerfarenes terrengsykkel (foto: Eira Weseth).