Løypen går fra Londalskrysset bak Espelandshallen og videre på sykkel og gangstien mot Haukeland stasjon og tilbake med målgang inne på Espeland idrettsplass. Værmeldingen sier 5 grader og regn og det burde gi gode tider for de fleste løperene. IL Fri har hatt god deltakelse på de tre første løpene med over 100 på startstreken.

På bildet ser vi spreke kvinner fra Arna som mange ganger har løpt Frikarusellen. Fra venstre Haldis Nagell Dahl, i midten Torild Ulvesæter og til høyre Bente Morvik Tøsse som alle kom inn på 27 og 28-tallet på sine 5 km før jul.





Tekst og foto: Jørgen Pettersen


Linn Seliussen løp svært bra sist i det ufyselige været og kom under 20 minutter på 5 km. Hun vant løpet for kvinner og spurtslo Elise Orten som vi ser i bakgrunnen på bildet.


Alemayehu Sitotaw som vant før jul foran Jonas Gjesdal, begge fra Varegg. Mikal Iden ble nr. 3 men på bildet har Gustav Iden tatt brorens plass. Gustav blir nr. 4 på 17.58 og kun de nevnte herrer klarte å komme under 18 minutter på 5 km i det sure været.


Trond Ramsland til venstre, Tore Klanderud i midten og ytterst med Bård Full Gass Storebø er som regel å finne på startstreken i Frikarusellen.