Alt ligger til rette for et fint mosjonsløp i Arnatraktene for de som er hjemme i vinterferien. I den raske og flate 5 km løypen som starter ved Londalsflaten like bak Espelandshallen er det meldt om gode løperforhold. Med 2-3 plussgrader og tørre fine veier kan det bli flere som får nye perser tidlig på året.

På bildet (klikk for stor utgave) til høyre ser vi arrangørklubbens Jaad Orten vise muskler etter sin seier på løpet høsten 2010. Det vant han på tiden 16.21 foran Alemayehu Sitotaw og Espen Joensen.

Fra Bergen sentrum og ut til start/målområde ved Espeland idrettsplass tar det ikke mer enn 25-30 minutter med bil og burde være innen rekkevidde for de aller fleste.

Som vanlig er det Ove Leon Låstad som er kontaktperson for løpet for IL Fri på mobil: 99 27 21 30,
eller mail på : info@il-fri.no

Startkontigent for hvert enkeltløp er på kr. 50,-

Under følger litt bilder fra tidligere løp i Frikarusellen.

Tekst og foto: Jørgen Pettersen

Jevne gode løp på stort sett 17-tallet for de to glade guttene fra IL Fri, Erik Iden til venstre og Jan-Henrik Olsnes til høyre. Tidene på dette løpet 9. november 2011 ble 17.59 på Erik og 17.48 på Jan-Henrik.

De har i en årrekke vært med å prege løpsmiljøet i Bergen for kvinner, til venstre med Elise Orten og til høyre er det Nancy Sommer. Nancy vant løpet på fine 19.36 13 sekunder foran Elise høsten 2011.

Fanagutter hele gjengen, med bøyd kropp over klokken er det Terje Hordnes, Frode Johansen, Tom Roger Johansen, Petter Rasmussen og sist men ikke minst Per Gunnar Alfheim med det store smilet. Heia BFG Bergen..

Veterandamene i Arna er ikke redd for litt regn og vind på Frikaruellen.

Mikal Iden lager feststemning like før han runder vendemål ute ved Haukeland stasjon. Han befinner seg akkurat nå på treningsleir for triatlonmiljøet i Spania.

Blir det enda en seier til Marte Hjortland Hundhammer?

Tore Klanderud i midten er kommet vel imål og praten sitter løst med Bård Storebø til høyre.

Masterkongen Alemayehu Sitotaw som nettopp er kommet hjem fra RAK Half Marathon hvor han vant. Bildet er fra
høsten 2011 hvor Alemayehu vinner på pene 16.29, Gustav Iden til venstre får tiden 17.55 og 4. plass, til høyre ser vi Rasmus Vonen som løp på 17.57 og 5. plass.

Seier for to år siden med Helene Bertine Færø, hunt vant kvinneklassen på 19.23 høsten 2010.

To sterke løpere som begge er utenbys fra med Trygve Andresen til venstre (Trondheim) og Marius Vedvik (Førde) til høyre.

Øyvind Nyberg fra det kalde løpet like før jul 2012 med 13-14 minusgrader.