Med over 100 løpere i det første løpet burde det lokke mange igjen med værmelding som sier opphold og plussgrader. Fra før vet vi at løypen er meget rask og Kjetil Foss Angeltvedt leder 5 km statistikken i Norge med tiden 14.52 i dette løpet. På bildet ser vi Jaad Orten feire en seier fra ifjor i Frikarusellen.

Sist vant Kjetil F. Angeltvedt (Gular)  foran Alemayehu Sitotaw (Varegg) og Mikal Iden (Norna-Salhus). Kvinneklasen ble vunnet av Elise Orten fra arrangørklubben Fri, foran nr. 2 Marte Hjortland Hundhammer Norna-Salhus.

Startkontigent for løpet er 50 kr og påmelding fra kl 18.30.

Kontaktpersoner for løpet er Ove Leon Låstad, mobil 99 27 21 30

Tekst og foto: Jørgen Pettersen

På bildet ser vi pallen i løpet som Jaad Orten i midten vant en kald vinterdag fra ifjor. Til venstre Alemayehu Sitotaw og
ytterst til høyre Espen Joensen som nå er tilbake med deltakelse i Brakvatnet halvmaraton. Espen har vært lenge skadet
og vi håper han nå er restituert for mange flotte seire.

Kvinnene er godt representert i Arna og Frikarusellen. I midten ser vi Ingrid Næss Johansen og Linn Seliussen som fikk
svært gode tider ifjor og det under sprengkulde.