Jorunn Sundgot-Borgen holder foredrag.

Tidligere denne uken holdt Sportsmaster åpent hus med Vasalopp/Birkebeiner-vinner Anders Aukland og professor Jorunn Sundgot-Borgen som foredragsholdere. Drøye 80 engasjerte tilhørere fikk nyttige tips om riktig ernæring i forbindelse med trening og konkurranse fra Sundgot-Borgen og mange fikk seg nok en a-ha opplevelse når det gjaldt viktigheten av balanse i kostholdet og påfyll før og etter aktivitet. Samt at populærvitenskapelige spesialdietter har lite for seg for folk flest.


Anders Aukland fulgte opp med et engasjerende og spennende foredrag  om sine opplevelser rundt trening og konkurranser, hvor han også poengterte viktigheten av å ha et bevisst forhold til hva man vil oppnå med aktiviteten. Treningsprinsipper og riktig valg av utstyr ble også diskutert.

Etter foredragene presenterte Sportsmaster bl.a. SkiMill, et nytt stakeapparat som kommer på markedet i desember. Løplabbet stilte med utstyr for analyse av løpesteg slik at de som trengte nye joggesko kunne teste tredemøllene til Sportsmaster og få råd om hvilken type sko som passer dem best.