Flott startfelt som vanlig i Ski
Nå er 2004-sesongen i gang for fullt. Kveldens løp var kick off for mange av våre ivrigste lokale løpere. Nå går det slag i slag med mengder av treninger og karuseller i mørketiden frem mot sesonghøydepunktene som kommer som perler på en snor fra april og utover.
 
Kveldens store overraskelse var unge Eivind Larsen som fikk skalpen til sterke løpere som Frode Monsen, Geir Johannessen og Kjetil Kveli. Eivind har hatt en fin utvikling siden han dukket opp på løpsarenaen for fullt for noen måneder siden.
 
En annen som var svært fornøyd med kveldens løp var Oppegård ILs Frode Monsen, som med en kanonspurt plukket den ene løperen etter den andre på vei mot mål. Hadde løypen vært 100 meter lengre hadde han sikret seg 3. plassen foran Steinar Lien og Eivind Larsen.
 
Nå er det helt klart at Jan Billy Aas er klar for Ås IL neste sesong. Han skriver under en av dagene for Ås IL, og fra nyttår får vi trolig se Jan Billy i den grøne drakten til Ås IL. Under Henrik Solbus dyktige ledelse, vil Jan Billy kunne utvikle seg enda mer, og få ut hele sitt potensiale i løpet av de kommende årene.
 
Søndag løper Jan Billy sitt 5. maraton for året og sitt 9. totalt. Lørdag 6. desember løper han sitt 10. maraton og sitt 5. på norsk jord i år. Det gjør Jan Billy til den yngste løperen i historien med 5 maratonløp på norsk jord. Etter det blir det full satsing på mellom- og kortere langdistanse på Kråkstadgutten.
 
Da blir det trolig lenge til neste maratonløp i følge Jan Billy selv. Vi ser likevel ikke bort fra at han tar 1-2 i året om vinteren som ren langkjøring. Noe for øvrig kan anbefales flere å gjøre.

Resultater Vintertrimmen 13.11.2003:
 
1. Bjørn Håvard Evjen Ås IL 18.03
2. Jan Billy Aas Ski IL 18.17
3. Steinar Lien Oppegård IL 18.53
4. Eivind Larsen Royal Sport 18.55
5. Frode Monsen Oppegård IL 18.57
6. Kjetil Kveli DnB 18.59
7. Geir Johannessen Skatteetaten 19.02
8. Stig A. Vangsnes Oppegård IL 20.37
9. Terje Møretrø 20.39
10.Jon Brødholt 21.16
11.Øystein Simensen Langhus 22.25
12.Jan-Egil Kristiansen Skatteetaten 22.36
13.Jan T. Engebretsen VG Runners 23.08
14.Tor Brynildsen Løpende Revisjon 24.04
15.Egil Røysem 24.09
16.Jon Furu 24.11
17.Hjalmar Store 24.51
18.Øyvin Berntzen Løpende Revisjon 25.44
19.Bjørn Tr. Johansen 26.28
3 fullførte uten tid
Favorittene fremst i feltet
Selv om storfavoritten Bjørn Håvard Evjen beskjedent nok stilte seg bakerst i feltet, var de andre favorittene på plass helt i front. Både Geir Johanessen, Jan Billy Aas, Steinar Lien, Eivind Larsen og Frode Monsen kjempet om de gjeveste plassene i kveld.
Bjørn Håvard Evjen var raskest
Bjørn Håvard Evjen la seg bakerst i feltet fra start og plukket løpere etter hvert. Til slutt var han i tet og hadde full kontroll inn mot mål.
Steinar Lien med fin 3. plass i dag
Steinar Lien har slitt med skader i høst, men virket overraskende pigg både på søndag og i dag. Det lover godt for nok en lang vintersesong for Oppegårdløperen.
Stjernene på nok et lagbilde
I og med at Folloredaktøren ligger litt bak i feltet for tiden, må vi nøye oss med en del oppstilte lagbilder etter målpassering. Her står Frode Monsen, Steinar Lien, Jan Billy Aas og Geir Johannessen og venter på resten av feltet.
To glade gutter fra DnB
Kjetil Kveli og Frode Monsen hadde en tøff duell i kveld. Fordel Frode, men Kjetil kommer nok sterkt tilbake i Oslokarusellen på onsdag. Da kommer nok han til å snu seg når det gjenstår 50 meter før mål for å kontrollere at Frode ikke kommer halsende forbi på målstreken en gang til.
Frode Monsen tok ut alt i dag
Han er trøtt, ikke svært skuffet etter løpet.
Trond Møretrø debuterte i Vintertrimmen
Trond Møretrø fikk en perfekt økt i Vintertrimmen i dag.
Jon Brødholt fikk opp pulsen i dag
Øystein Simensen merket treningspausen
Øystein Simensen virket lett og fin på de første 2 kilometrene, men det skyldes i følge ham selv mer overskudd enn god form. De siste 3 kilometrene ble tøffe for Langhusmannen.
Etter målpassering var både han og bildet litt mer uklar enn vanlig.
Løpende revisorer har det gøy i Vintertrimmen
Skumle typer i Ski etter mørkets frembrudd
Jan T. Engebretsen virket ustabil etter målpassering, men det var kun pustingen og pesingen som gjorde det. Ergo er et ingen fare å komme og løpe Vintertrimmen, heller ikke for jentene (osm glimret med sitt fravær i dag).
Bjørn Johansen med drikke etter løpet
Det er svært mange som setter pris på Kåre Våten og gjengens traktering av løperne i Vintertrimmen. Her koser Bjørn Johansen seg med varm drikke etter løpet. I tillegg til saftdunken til Kåre og medhjelperne i JIL Ski kan man kjøpe vafler oa. i kafeteriaen. Her er det til og med lekeplass for de minste. Derfor er det ingen unnskyldning å sitte hjemme som barnevakt. Ta ungene med, og de får en kosestund med tegneblokker og leker mens du er ute og løper.
Eivind og Jan Billy gleder seg til 2004
Forslag til baneløpene i Follo er allerede klare, og de to ungguttene fra Ski gleder seg til å teste formen på bane også neste år. Eivind har piggsko øverst på ønskelisten til jul, og har han vært snill i år, så har vel nissen med seg et par piggsko (med støtdemping) til jul.
Hvor ble løypen av ?
Hjalmar Store og Jon Furu ga alt i dag
Jan-Egil Kristiansen tangerte persen i dag