Da er vi i Kondis klare til å yte vår beste innsats i et nytt kondisjonsår. Du er vel også klar til å yte ditt beste, som kondisjonist og ellers?

Her på kondis.no vil du også i 2017 finne 1500-2000 kondisjonsnyheter, de aller fleste på hovedsiden, men også på undersidene. Husk å følger med på din lokalside! Der aller meste av dette lages av våre frivilligere skribenter rundt omkring i landet.

I løpet av 2016 lanserte vi også MIN SIDE - der medlemmene blant annet kan lese papirutgaven av Kondis digitalt. Fra slutten av oktober kom det en økt satsing på treningsstoff og løperintervjuer på kondis.no - av en type vi tidligere først og fremst hadde hatt i papirutgaven. Disse sakene legges ut som medlemssaker og forbeholdes altså våre medlemmer som vi er helt avhengig av for å kunne eksistere.

I tillegg til nyhetssakene finner du Norges mest komplette terminliste for løp og andre kondisjonsidretter, og også den mest komplette resultatoversikten. Kanskje du skal starte 2017 med å klikke litt på de ulike menyene og linkene på kondis.no.

Vi ønsker dere alle, både medlemmer og lesere ellers, 
et framgangsrikt nytt (kondisjons)-år i 2017.