Inspirasjonsseminar for løpere av alle slag med bl.a. Rune Larsson og Bjørn Suneson 30.  april kl. 17:00. Bislett stadion, inngang Sofies gate.

Arrangør: Bislett International Indoor Endurance Festival
Vertskap: Geir Frykholm og Sharon L Broadwell

Invitasjonen på Facebook
49 har allerede sagt de skal på arrangementet.
 

Rune_Larsson_nordisk_rekordholder_heier_A20G9298.jpgRune Larsson har vært på Bislett flere ganger i forbindelse med 24-timersløpet, men bare som supporter for andre svenske løpere. Her heier han fram Frida Södermark som vant i 2012 (foto: Kjell Vigestad).


FRA INVITASJONEN:
Vi har fått med oss to av Sveriges mest erfarne eventyrere og meritterte løpere som vil fortelle om egne opplevelser, utfordringer og erfaringer.

Vi ønsker også å benytte anledningen til å hylle norsk ultraløpings/langløpings "Grand Old Man" - Per Lind. Per er tildelt en internajsonal utmerkelse som vil bli overlevert under seminaret.

Det vil også bli foretatt utdeling av utmerkelsene - "Årets Ultraløper".

Rune Larsson har bl.a. vunnet Spartathlon 3 ganger, han har nordisk rekord på 24-timersløping, han har rodd over Atlanterhavet ++
Björn Suneson har bl.a. løpt over USA 3 ganger, han er en av Sveriges beste veteranløpere, og tar vi ikke feil så planlegger han nå sin fjerde løpetur over USA?

Rune er en kjent som en inspirerende foredragsholder og Bjørns erfaringer når det gjelder motivasjon og vilje bør være nyttige for alle. Vi gleder oss til å høre begge disse erfarne karene som til tross for både blogger og facebook fortjener mer oppmerksomhet enn de har fått i Norge.

BIIEF (tidligere Bislett 24 hours) er kjent for å ta næring og hygge på alvor - vi vil derfor servere både mat, kaker og kaffe.

Detaljert program kommer senere.

Og så glemte vi å si at dette er et arrangement som kommer i stand fordi alle involverte er glade i ultraløping og ultraløpere. BIIEF dekker alle kostnader knyttet til seminaret slik at deltagelsen for deg og dine venner er gratis!!!!!!

IMG_6201_Geir_Sharon.jpg

Vertskapet, Sharon Broadwell og Geir Frykholm. Her fotografert under premieutdelinga for Bislett 24-timers 2014 (foto: Olav Engen).