Årets Coop Trysil Rulleskisprint arrangeres for sjette året på rad. Oppgjøret skjer midt i Trysils sentrum torsdag 10. august kl. 19.00.

- Vi har 12 sterke mann på startstreken, fordelt på tre heat. Etter tre innledede heat blir det en B- og A-finale. Speaker for dagen er Kjell Erik Kristiansen, som er en av verdens beste speakere, forteller arrangør av den årlige rulleskisprinten i Trysil, Svein Skarpmo i Hallo Trysil, i en pressemelding.

Knallhard konkurranse
Petter Northug, som har vunnet rulleskisprinten i Trysil flere ganger tidligere, skal i år bryne seg på resten av laget som vant stafettgull under VM i Falun i 2015. Denne gangen blir det ikke samarbeid, men knallhard konkurranse mellom eldste Northug, Niklas Dyrhaug, Didrik Tønset og Anders Gløersen.

Populær skiløper
På startstreken stiller også Johannes Høsflot Klæbo, som er blitt kalt den nye Petter Northug. Han var nykommer som seniorløper sist sesong og gjorde det veldig bra, noe som gjør han til en av landets mest populære skiløpere for tiden. I tillegg er landslagsløper Hans Christer Holund klar

Northug-opgjør
Tradisjonen tro stiller alle tre Northug-brødre på startstreken under rulleskisprinten i Trysil.

- Petter Northug stiller på svært få rulleskisprinter så det er veldig hyggelig at han kommer tilbake til Trysil år etter år. Det er en kjent sak at Northug-brødrene elsker å konkurrere, derfor er det også bra at både Tomas og Even stiller på rulleskisprinten. Brødrene skal i tillegg være trenere for deltakerne på Trysil Sommerskiskole tidligere på dagen, forteller Skarpmo.

Hele pressemeldingen