Løp 231,203 km på ett døgn!

Lars Dørum, som tidligere i år vant det enda lengre løpet Trondheim - Oslo, løp som vanlig jevnt som en klokke. Til slutt var det kun vinneren Bjørn Tore Kronen Taranger som løp lenger enn superveteranen fra Ski og Spiridon LLL.

Dørums nabo, Joar Flynn Jensen fra Ski IL Friidrett ble nr 41 etter å ha tilbakelagt 142,506 km.

Øistein Ackenhausen (Spiridon LLL) klarte imponerende 114.454 km og vant med det sølv i veteran-NM i klasse 65-69 år. Det holdt også til en fin 59.plass sammenlagt av 91 startende i herreklassen.

Øistein måtte imidlertid se seg slått av datteren Hilde, som tok bronse i klasse 35-39 år og ble nr 11 totalt av 26 damer med 136,693 km.

Follosidene gratulerer!

Se også mange flere bilder på Kondis sine Faceboksider HER.

En stolt Lars Dørum tviholder på den store pokalen sin etter 2.plass både i ultraløpet og i NM. Taranger i midten vant, mens Johan Steene fra Sverige (t.h) ble nr 3 i Bislett 24-timers.

Øistein Ackenhausen (t.v.) kan stolt vise frem sølvmedaljen sin fra NM 24 timers. Ackenhausen har over 200 maraton på rullebladet.