Midt i øyriket Lofoten og Vesterålen ligger Hadseløya som er en maratondistanse i omkrets. Tar ikke løpet pusten fra deg, vil nok naturen sørge for det. På turen rundt øya vil du passere både høye, bratte fjell og runde åser. Kaster du blikket utover, ser du Lofotveggen som røyser seg majestetisk og flott. Bli med på en opplevelse for livet - HADSEL MARATON - som deltaker eller tilskuer. Arrangøren garanterer en trivelig stund!

Med distanser fra 1 til 42 km
Distanser: Minimaraton (2,1 km), Stamina-joggen (4,2 km), iTet-mila (12-15 år), Trollfjordmila, 1/2 maraton og 1/1 maraton.

Rulleskøyte/ski (over 16 år), og ”Labb og Line” løp for barn mellom 0 og 10 år.

Hadsel Maraton har i år blitt bedt om å arrangere nord-norsk mesterskap i inlineskøyter (rulleskøyter) som  en del av Hadsel Maraton. Det har arrangøren svart ja til.

Friskhus-joggen heter nå Stamina-joggen fordi treningskjeden har bytta navn.

I fjor vant Kurt Nilsen, Rana FIK maraton på 2:54 mens Louise Skak, Danmark, forsvarte seieren fra 2011 med 3:15:57.
Foto: Martin Enoksen.

Louise Skak, som har vunnet maraton for damer de to siste årene og dermed også vunnet pengepremien, har meldt seg på. Det blir spennende å se om hun blir slått av ungjenta fra Stokmarknes, Ragnhild Hanssen, som bare var noen få minutter bak i fjor. Ragnhild gjorde det veldig godt i Tromsø tidligere i sommer og er kjempetent på  å stikke av med pengepremien i år. Så er det bare å vente og se. Kanskje dukker det opp noen andre som også vil kjempe om seieren.

utvalg_lop_2013.jpg
Hadsel_logo.gif

Hadsel Maraton arrangeres for 26.gang i år. I 2011 innførtes pengepremier til beste dame og herre på de to lengste distansene. Det videreføres. Ikke minst er det flotte premier til beste jente og gutt (12-15år) som løper 10km. De får en iPad hver gitt av iTet AS. Distansen har fått navnet iTet-mila
lang_loype_640.jpg

Webkamera, Stokmarknes.    sol.jpg

Løyper

Innbydelse

Om NNM Inlines

Facebook

Terminlista

Påmelding

Påmeldte

2012

Bilder 2012

2011

2010