Heidi Sandstø fra Langhus, som representerer  United Bakeries og  Follo SK, ble beste norske dame med 4.plass i eliteklassen i årets Birkebeinerritt. Med tiden 3.17,41 var det imidlertid over 7 minutter opp til pallen. Bildene er tatt av Bjørn Johannessen og Rolf Bøhn fra Grenserittet tidligere i sommer, som Sandstø vant.

Maj Mork-Johansen fra Drøbak-Frogn Sykkel fulgte fint opp med 12.plass på 3.25,32.

Arne Post koblet grepet i Birkebeinertrippelen
Blant gutta overrasket Arne Post, også han fra Langhus, med å følge tetgruppen helt til mål. Post, som representerte Ullevål CK, endte på 14.plass på tiden 2.55,28, men var bare 43 sekunder bak vinneren Stian Remme. Etter 7.plassen i Birkebeinerrennet i vinter, har Arne dermed koblet et solid grep i kampen om å bli Årets Superbirkebeiner; som tildeles den som har best sammenlagttid i Birkebeinerrennet, -rittet og -løpet.

Unge Carl Fredrik Hagen fra Tårnåsen, som sykler for Oslo Sportslager, fulgte fint opp med 49.plass på 3.03,17 til tross for tunge bein og krampeproblemer.
Petter Alexander Gustavsen fra Drøbak-Frogn SK ble nr 74 på 3.05,46, Sturla Kaasa fra Follo SK nr 82 på 3.08,14 og Pål-Andre Thorsby fra Nesodden nr 99 på 3.14,16.

I de aldersbestemte klasser ble det seier til nevnte Sandstø i K25-29, 4.plass til Mork-Johansen i K35-39 og 5.plass til Post i M25-29. I tillegg fant vi to til blant topp 10;

K50-54, Nr 10 Vigdis Trøen, Ås  - 4.23,51
K60-64 Nr 6 Anne Kaasa, IL Driv - 4.47,17