Fra Øystein Øvsthus i Mjøsdalen IL har vi mottatt denne raporten.

I løpet av sesongens 19 arrangement har me notert totalt 2485 deltakingar fordelt på 515 ulike personer.  Dvs. i snitt over 130 deltakingar pr løp.
I konkurranseklassen har vi notert 491 resultat, fordelt på 128 ulike personer.

Med 10,21 på kveldens løp er Trygve Mjelde den som har løpt raskest rundt Holavatnet i år.
Bak vart det spurt om 2. plassen: Øyvind Bjørsvik 11,00 og Henrik Midtsæter 11,01.
Annette Fitje raskest av damene på 13,02, ho er også den som  har løpt raskest av alle damer i år med tida 13,00.

Marion Vevle med ny pers 14,26 og 2.plass på kvelden løp. Delt 3 plass på Emma og Anna på tida 14,16.
Men som vanlig på sesongens sisle løp vart det også mange andre gode tider og nye personlige rekorder. Totalt løp 35 personer i konkurranseklassen, av desse var det 4 som forøkte seg i løypa for første gang, og i tillegg kunne heile 15 personer notere seg for årsbeste på kveldens løp!

Disse var med på samtlige 19 løp.

IMG_7390.jpgOg roser til alle som løp i konkurranseklassen under det siste løpet