Herrelaget løp på 51,32, mens damene brukte 1.03,12 på de 15 etappene på tilsammen ca 18 km i Oslo's gater lørdag. � � Dette betyr mye for oss, sa lagleder og trener Henrik Solbu til Østlandets Blad etter at både herre- og damelaget hadde reddet plassen i eliteklassen. Les mer om den imponerende innsatsen til Ås og se billedserie i ØB-artikkelen. I menn senior ble det unge Oppegårdlaget nr 18 av 40 lag. - Vi beholder plassen i Pulje 1 (24 lag), så det var en flott innsats av alle. Årets lag bar preg av mange unge utøvere, hele 8 utøvere under 19 år og derfor ser det lyst ut for framtida, sa en fornøyd lagleder Tron Gifstad. Ås sitt 2.lag ble nr 34 i seniorklassen på 1.00,52. Det var for øvrig akkurat samme tid som Oppegårds veteraner løp på. De ble nr 12 i menn veteraner. Les mer om Oppegårds innsats i Holmennkollstafetten og se billedserier på SportsBloggen. Og les Tron Gifstad sin historiske og humoristiske beretning om den gang da Oppegård på 80- og tidlig 90-tallet var tyngepunktet for løping i Follo, og hadde 10 mann som løp under 1.16 på halvmaraton! Men det var den gang..
Damer_elite_11_veksl_Aas_IMG_9782
Sterk veteran i eliten
Superveteranen Jorunn Rekkedal er fortsatt en av pilarene på elitelaget til Ås IL og løp langetappen på 2480 m til Frognerparken.
Menn_junior_Carl_F_Hagen_gull
Smaken av GULL
Carl Fredrik Hagen fra Sofiemyr var sterkt delaktig i at Tjalve vant juniorklassen (i tillegg til at Tjalve vant eliteklassen for menn for første gang siden 1983) med sterk løping. I likhet med Jorunn, løp Carl Fredrik den lengste etappen til Frognerparken.
menn_veteraner_OI_Tveter_Gifstad
25-års jubileum
Trond Gifstad (t.h) har løpt Holmenkollstafetten hvert år siden 1982, med unntak av 1983 da han var syk. Siden 1986 har han løpt Lille Besserud og i år feiret han 25-års jubileum. Even Tveter har vært med omtrent like lenge. Les Trons interessante historiske tilbakeblikk Holmenkollstafetten i gode, gamle dager HER.