Det er straks 1. juni og 115 dager til Oslo maraton. 1. juni går startkontigenten for de forskjellige distansene opp. Så det er i grunnen bare å melde seg på nå.

Og med det unnagjort, kan ferien nytes med god samvittighet. ...Eller, du får en god grunn for unnskylde resten av familien med om at du må trene!  Pr i dag er det også påmeldt 2229 løpere til gromdistansen - maraton.

Med så god påmelding der allerede, kan det bety at vi endelig kan sette ny bestenotering for antall fullførende på maraton. Rekorden er 1997 fullførende fra en gang på 1980-tallet. Så hvis du lurer på distansen du skal velge - og har lyst å prøve deg på maraton - meld deg på! Da kan du få oppleve å løpe i tidenes største maratonfelt i Norge.

Påmelding :

 
Så glad blir man når man fullfører en maraton. Det å fullføre en maraton er prestasjon på høyt nivå - uansett ambisjonsnivå. FOTO : Kjell Vigestad

Maraton er for alle,om du løper på 2.45 eller 5.10. Den som tør, vinner alltid. Den som vil, fullfører alltid og den som utfordrer - beseirer hindringene.

Husk også at da kan du trygt skryte av det resten av året! Og spør folk etter tiden din - så svarer du bare ganske kjekt : TID ER IKKE VIKTIG PÅ EN MARATON, DET ER OPPLEVELSEN SOM ER VIKTIG.

I fjor kom også begrepet ballongfører. Og tradisjonen tro, Kondis stiller også i år med ballongførere. Som vanlig på både på halv maraton og maraton. Vi loser deg trygt gjennom Oslos gater - det er bare å følge ballongen.


Husk å se etter en ballongfører. Hun eller han tar deg til mål i tide.
FOTO  : Kjell Vigestad

Nøler du fortsatt?
Da kan du jo bare lese om alt fra fjorårets Oslo maraton  før du melder deg på.
Været blir garantert bedre, folkemengden som heier, blir garantert større og du kommer til mål smilende - garantert.


Elin og Hilde - to smilende løpere.
FOTO : Bjørn Hytjanstorp