Julekondiskalenderen
Hver dag t.o.m. julaften vil vi spørre tre spørsmål med tre alternative svar. Blant de som har flest rette vil vi hver dag trekke ut en vinner. Premiene vil bli sendt til vinnerne etter at Julekondiskalenderen er over. 

Svarene denne første uka i Julekondiskalenderen må  være innsendt innen kl.23:45 søndag 6.desember. Onsdag 9. desember vil vi offentliggjøre hvem som har vunnet de seks første dagene.

I årets Julekondiskalender er det Kondisåret 2015 som er temaet. Vi vil ta for oss hver måned i to dager og oppfriske litt av det som skjedde.

Premie hver dag
Hver dag trekker vi ut en vinner blant de som har flest riktige svar.  Hvis du ikke er medlem av Kondis kan du hver dag velge å ta et Kondismedlemskap i 2016 som premie, i så fall haker du av for dette nederst på svarskjemaet.

Premien 1. desember er en refleksvest størrelse M (unisex) i fargen gul.


Dag 1: Vinteren startet svært kritisk for langrennsløperne  
Av skirennene som skulle gå i januar ble både Moelvrennet og Budorrennet arrangert. Men OBIKs skikarusell fikk avlyst sitt første renn, Vestergyllen ble utsatt til februar. Knavelbergrennet ble utsatt til mars og også Kvernfjellrennet ble utsatt. Tolvern, Vestmarksrunden og Kjoserennet ble alle avlyst. Lenge så det ut som Sørkedalsrennet ikke skulle blir noe av, men til slutt ble det avholdt. Det ble gått ørten runder i tett snedrev. For mange var dette årets første tur med ski under beina.

Vi var såvidt kommet halvveis i januar da Marius Vedvik slo en 16 år gammel løyperekord. Et helt annet sted i verden satte Synøve Brox en nordisk veteranrekord. Kondisjonsåret 2015 var virkelig i gang. Mest for løperne, mens det for skiløperne dreide seg mest om utsettelser og avlysninger.