Karmøy maraton.jpgJentene har styringa på Karmøy Maraton
Ann Kristin Mosbron og Kristi Sønstabø står i spissen for det nye Karmøy Maraton, slik www.kondis.no tolkar facebook-sida deira. For eit nytt maratonløp er vel dette unikt?


Nye sponsorar renn inn heile tida
- ser det ut til

(www.kondis.no har klypt frå Karmøy Maraton sin konto på facebook)


Da stiller Bauge Auto med to følgebiler og sjåfører...Kiwi Sveio bidrar med bananer...og Stabburet sponser oss ned Nugatti-tuber til drikkestasjonene! Applaus!

Vedavågen Rør og Pågen er nye som bidrar på premiefronten! Powerbar (Ironman) sponser drikke til alle drikkestasjonene våre ...takk Ivar Jacobsen!

Her kan du melde deg på til løpet
 

Park INN Karmøy tilbyr billig hotellovernatting: Kr 700,- for enkeltrom og kr 800,- for dobbeltrom!
Kanskje noe for alle som skal på Afterrun??

Deltakerpremien er klar. De første 100 påmeldte får garantert rett størrelse. Tekniske t-skjorter i en blanding av polyester og cooldry materiale med vår egen vikinglogo. Uten tvil Karmøys tøffeste løpeskjorte. Den er selvsagt svart.

Karmøy maraton 2.jpg
Motivet på Karmøys flottaste t-skjorte (seier arrangøren)

Også godt sportsleg førearbeid
Godt førearbeid på sponsorsida plar mange tilskiparar hugsa på, men ofte gløymer dei PR og sportsleg førebuing. Føregangskvinnene ser ut til å tenkja på alt. Me har tidlegare fortalt at dei oppfordrar folk til å førebu seg ved å delta på andre tilskipingar. I tillegg har dei løpegrupper der ein kan trena saman i løypene til Karmøy Maraton. Slett ikkje dumt! :-)