Kondis følger opp Karmøy Maraton.
Eit nytt arrangement med mange eldsjeler. Haugesund IL prøvde nokre år med Haugesund Maraton, IF Klypetussen hadde Etne Løpsfestival med heil maraton i 2009. Men med løpsbølgen rullande over landet, særleg som del av ekstremsport t.d. Norseman og Ironman, så er det von at Karmøy Maraton kjem på rett tid. Kondis vil at Karmøy Maraton skal lukkast til å bli eit permanent arrangement.

47 har betalt påmelding til heil maraton
7 jenter og 40 gutar har to veker før start formelt meldt seg p den lengste distansen. Ei flott rundløype med start og mål på Åsebøen stadion i Kopervik. Den fyrste delen av heilmaraton er relativt flat. Siste del er godt kupert, men ingen lange bakkar. Til gjengjeld er siste delen av maratonløypa av det heilt naturskjønne slaget.

Halvmaraton i rask løype
Heile 80 har meldt seg på halvmaraton. Etter utdeling av brosjyrer på 3-Sjøersløpet, har det  blitt eit lite rush av påmeldingar siste veka.

Tal og fakta pr 4.11.2013:
127 har meldt seg på (dvs. betalt startkontingent). 80 på halv og 47 på heil maraton. På halvmaraton er det 29 jenter og 51 gutar. På heilmaraton 7 jenter og 40 gutar. Eldste deltalkarar på halv er i klasse 70 - 74 (2 stk). På heil er det to påmelde i klasse 65 - 69 år. 

Klasser med flest påmelde
Halvmaraton: 13 jenter i klasse senior. Seniorklassen er også størst blant gutane med 15 påmelde.
Heilmaraton jenter: éin og to i dei klassane som har påmelde (til no). Blant gutane så er det åtte påmelde både i klasse 40 - 44 og 45 - 49.

Prøveløp halvmaraton-traseen
Torsdag 7. november er det roleg treningstur gjennom halvmaraton-traseen. Møt på Åsebøen stadion i Kopervik kl 1700. Alle kan vera med.