Lørdag 14. juli kan du løpe tre maraton på en dag - fra Nederland til Tyskland

I 2010 ble Mecomeo Triple-Marathon arrangert for første gang, med knapt 50 deltakere. Arrangementet planlegges annethvert år, og har i 2012 et deltakertak på 100 løpere. Pr. 8. februar var det allerede påmeldt 47.





Kort beskrevet går løpet over tre etapper hver på 42.195m, fra Groningen/Eelde (Nederland) til Wardenburg (Tyskland), med grensepassering tidlig i maratonløp nr. to. Startene er hhv. kl 05:00, 10:45 og 16:30.

Traseen er meget flat og lettløpt, langs idylliske kanaler og på småveier. Forpleiningen underveis er meget god, både langs løypa ikke minst ved målene. Om reisen til/fra krever noen timer og koster noen kroner, så koster hele moroa under 800 kroner (avhengig av påmeldingstidspunkt) og inkluderer overnatting/frokost ved start, forpleining gjennom tre maratonløp, bagasjetransport og flotte premier inkl. trykt fotobok tilsendt i ettertid. Og hvis tre maraton så tett er mer enn ønskelig, er det fullt mulig å enten dele hele distansen på inntil seks løpere eller delta som enkeltløper i ett eller to av maratonløpene - logistikken er uansett god med felles buss som følger traseen.



I 2010 deltok klart flest tyskere, endel nederlendere og enkeltløpere fra fem andre land - deriblant Norge. Nils Hjelle, som primært er maratonløper og kun en sjelden gang deltar i ultraløp, har så gode minner fra deltakelsen i 2010 at han stiller til start igjen i årets løp. Han nøler heller ikke med å anbefale løpet til andre. Beretninger fra andre fornøyde deltakere kan leses her.

 

For ytterligere informasjon og påmelding - se løpets informative hjemmeside.

ITM_2010_at_the_food_supply_status_NL_Nils
Nils Hjelle, trofast norsk deltager setter pris på god forpleining tidlig i første maraton- selv om det er lenge til normal frokosttid.
Foto0987[1]
En unik kombinasjon av idylliske omgivelser og flat/lettløpt trase.