Lærerne ved Fagerlia v.g.s. er tilbake fra ferie og kommet i noenlunde normal gjenge igjen. Ikke har de vært i streik heller. Så nå har de begynt forberedelsene til klassikeren Blodslitet som i år blir arrangert for 34. gang.

Opplegget blir som det har vært de siste åra, ingen startkontingent og ingen premier. Det du får igjen ved å melde deg på er tidtaking, tøff konkurranse med andre løpere og vakter på de mest utsatte veikryss. Videre får du resultaliste og bilder på kondis.no etter løpet. Lokalpressen bruker også å være tilstede.

Arrangøren venter stor pågang, så vær ute i god til for registrering. Kom gjerne en time før start, meld deg på, og du kan starte oppvarming på myke skogstier over Aksla. Det er ingen forhåndspåmelding denne gangen.

Løpet er på 6,5 km og på varierenede underlag. De tøffeste motbakkene får du på veien til Fjellstua. På tilbakeveien er det mest nedoverbakker.

Løyperekorden har Lars Roger Lundanes på tiden 23.07 fra 1985 i herreklassen. I kvinneklassen er det Tonje Brande som har rekorden på 28.11 (2011).

Se løpets nettside

Les reportasje fra Blodslitet 2013

Se arrangementet på terminlisten med kart til startsted


Aalesund_fotballklubb
Ålesund Fotballklubb sitt guttelag stilte mannsterke opp på Blodslitet i fjor. Kommer de i år også?

Skaargutta
Far og sønn Skaar på startnummer 291 og 292 fra løpet i fjor