Det går mot et spennende kretsmesterskap i Terrengløp på Stord til helgen selv om vi gjerne skulle sett flere av kretsens beste løpere påmeldt. I seniorklassen for menn er nok nevnte trio favoritt, men man skal ikke se bort fra at Øystein Aamli (Fil Aks-77) kan overraske.

I kvinneklassen blir det mest spennende å se om seniorløperne fra BFG Fana Kirsten M. Melkevik og Pernille Thomassen greier og holde U23 duoen fra Gular IL bak seg. Både Frida Berge og Ingeborg K. Lind har kapasitet på 2000m til å bryte målsnoren først i dette heatet.

Det største heatet finner vi i G15 der hele 14 deltagere er påmeldt. Her blir det tøff kamp om medaljene og fjorårets kretsmester Alexander Lie (Gneist IL) kan ikke føle seg trygg på medalje en gang her. Tøffest kamp om tittelen får han nok av Jonas Gjesdal fra Varegg og hjemmeløper Sondre Mæland fra Stord IL.

Parallelt med KM arrangeres også det tradisjonsrike Parkløpet, som i år er åpent for dem som ikke representerer en klubb fra Hordaland FIK eller er for ung for og kunne delta i KM.

Fra sportslig leiar i Stord IL-Friidrett Nils Hetleflåt har vi fått førebels startliste og tidsskjema.

Startlister KM Terrengløp pr 31.mars

Startliste Parkløpet pr 31.mars

Tidsskjema

Resultater KM Terrengløp 2010 (Arr Gneist IL)