På 48-timers stiller et  sterkt felt. Ultralegenden Yiannis Kouros innehar fortsatt de fleste verdensrekorder på løp fra 24-timers og inntil 1000 miles. Han har siste årene sporadisk deltatt i noen løp, uten å overbevise helt, men det er ikke mer enn fire år siden han løp inn til 433 km og aldersverdensrekord på Bornholm.  Han påstår som alltid at han nå er i kjempeform og det blir spennende å se om legenden fortsatt kan levere.

Kouros innehar også verdensrekorden på 48 timers som er utrolige 470 km.

William Sichel har med årene spesialisert seg på multidagersløp og er nok best på disse, men en PB på 340 km på 48-timers kan være nok til å hevde seg.

Serge Girard er en evighetsmaskin. Han har løpt og arrangert løp over kontinenter og land. Han innehar blant annet verdensrekorden i lengste distanse tilbakelagt på 365 dager.

Lars Skytte Christoffersen har fra tidligere løpt 373 km på 48 timer og er en utrolig sterk løper. Han sier selv at han ikke er i god nok form til store resultater i år og er derfor ikke med på det danske 24 timerslandslaget, men vi tror at en Lars Skytte i "dårlig" form fort kan passere 350 km.

På 24 timers stiller ustoppelige Ragnar Nygård. Han har i år en imponerende merittliste. Vi har for lengst gitt opp å telle hvor mange maraton og ultraløp han har deltatt i, men Ragnar er heldigvis matematiker og holder nøye rede på antall løpte kilometer med startnummer i bloggen sin.
 
For Ragnar er dette sesongens hovedmål. Alle de andre løpene har i følge Ragnar vært mengdetrening. Vi tipper  et resultat over 220 km og en seier i løpet.
 


                                   Ragnar Nygård

LIVE UPDATE