running-shoes-birthday-cake_650x450

Det er ikke til å tro, men Olav Engen fyller faktisk 60 år i dag. Olav er den typen menneske som rekker alt og mer til.I tillegg til en krevende jobb og familieforpliktelser  er han engasjert med diverse verv i løpsnorge.

Han har i mange år vært engasjert som redaktør for lokalsiden for Romerike på kondis.no, og dette er vel den hyppigst oppdaterte og peneste lokalsiden vi har. Det skjer ikke et løpeskritt med startnummer på Romerike uten at Olav får det med seg. Hvis ingen andre har tid, reiser Olav selv ut for å fotografere og da deltar han gjerne i løpet selv ofte med en klasseseier som resultat og gjerne flere løp i uka.

Tilsammen har han deltatt i over 2000 løpskonkurranser siden han i voksen alder ble rekruttert til orienteringsmiljøet gjennom en sønn.

Det siste året er han hæloperert og har slitt med magekramper under løping. det har ikke gjort at han har satt ned aktivitetsnivået nevneverdig, men treningsdagboka har fått en del timer mer sykling enn Olav hadde ønsket. Vi tror Olavs høyeste fødselsdagsønske må være et skadefritt år.

De siste årene er det ultraløping som har ligget Olavs hjerte nærmest. Han har ikke på noen måte nøyd seg med å løpe løpene. Han er medarrangør for flere ultraløp, er aktivt medlem i Ultraløpsutvalget, leder og initiativtaker til Romerike ultraløperklubb og aktiv medarbeider på ultrasidene til kondis.no. Sammen med Per Lind er han ansvarlig for ultraløpsstatistikk for kondis.no.

I tillegg til dette får han alltid lagt inn noen timers daglig trening og oppdatering på bloggen sin.

Alt dette gjør at Olav må være en av Norges sprekeste 60-åringer og vi er ganske sikre på at han er løpende i mange, mange år til.

GRATULERER MED DAGEN !!!