Onsdag kveld arrangerte Elverum OK finaleløpet av sprintcupen for Hedmark og Oppland på Terningmoen i Elverum. Terrenget som består av mange kjøreveger og et mylder av skyttergroper og gravde grøfter.
Mange poster, retningsforandringer og stor fart ble det en utfordrende skogssprint inne på militært øvingsområde på Terningmoen.

Even Lindstad Børresen, Hamar OK vant H17 i sprintfinalen. Løypa var på 3 km med 21 poster og ei vinnertid på 16.01 som gir ei kilometertid ned mot 5 minutter på kilometeren. Sverre Bang Støeng, Hamar OK og Ivar Jevne Arnesen, Hamar OK ble nummer 2 og 3 i H17.

Anine Lome, Hamar OK, som til vanlig løper i klassen D15-16, testet seg mot seniorene i sprintfinalen. Det holdt til en fin tredjeplass, kun slått av Emilie Westli Andersen, Løten OL og Nikoline Ekeberg Skjerve, Bækkelagets SK. Sammenlagtvinnere ble Emilie Westli Andersen. Løten OL D17 og Sverre Bang Støeng Hamar OK H17.

Tekst og foto: Stein Arne Negård
Emilie_Westli_Andersen.jpgEmilie Westli Andersen, Løten OL vant onsdagens finaleløp og sprintcupen sammelagt i D17.

Anine_Lome.jpgAnine Lome, Hamar OK prøvde seg i seniorklassen og løp inn til en sterk 3 plass i D17.

Sverre Bang Støeng, Hamar OK vant sammenlagt i H17.