Bildet 2009: Frode Holst, 208, og Are Birkeli, 209. Sistnevnte vant halvmaraton.

Lørdag 29. mai løpes Hadeland Maraton for 16. gang. Etter løpet i fjor, har 1129 forskjellige løpere deltatt i hel-, halv- og kvartmaraton samt stafett på 21,1 km. Stafetten er delt i 6 etapper, eventuelt 9 for klasser under 13 år.

Traseen løpes i Vestre Gran og Tingelstad, og med start og mål på Grymyr stadion. I fjor stilte 187 løpere til start.

Ved siste løp ble det satt løyperekorder for de to yngste klassene i stafetten, og tre maratonløpere mottok 15-års plaketten. Det var Dan Jarl – Sverige, Ole Tom Amlien – Hadeland Glassverk og Gunnar Moen – Moen spk.

Hadeland Maraton er et Kvalitetsløp og gir kr 50 i avslag på halv og hel maraton og kr 25 i avslag på startkontingenten på 1/4 maraton for KONDIS-medlemmer. Bli Medlem