august 2012 deltar over 1 000 deltagere i Oslo Triathlon. Akkurat som i 2011 skal deltagerne ut i kalde Sognsvann for å svømme, men i 2012 får alle mulighet til å gi et bidrag som varmer.
- Ved registrering til Oslo Triathlon 2012 får alle deltagere anledning til å registrere seg som medlem av TEAM RIGHT TO PLAY ved å donere 50 kroner til organisasjonens arbeid, sier  presseansvarlig i Oslo Triathlon, Dag Oliver som håper så mange som mulig av årets deltagere velger å gi et lite bidrag.

- Right To Play er en fantastisk organisasjon dedikert til barn. Vi i Oslo Triathlon synes det er veldig spennende og samtidig en ære å få lov til å være med og bidra til dette arbeidet. Vi håper at så mange som mulig av våre deltagere vil være med og støtte oss i dette, sier Oliver.

Mer synlig i norsk idrett
Daglig leder i Right To Play, Laila Andresen, er veldig takknemlig for og stolt av at Right To Play får være med som samarbeidspartner i et idrettsarrangement hvor over 1 000 deltagere er med.
- Dette er fantastisk for oss og vil være med på å gjøre det mulig for oss å hjelpe enda flere barn rundt om i verden. Samtidig får vi vist frem arbeidet vårt, sier Andresen.

Hun understreker at dette ikke er et engangstiltak for organisasjonen.
- Vi er en organisasjonen som har idrett og lek sentralt i arbeidet vårt. Derfor jobber vi nå for å bli mer synlig og en sterkere del av idretten i Norge. Å være samarbeidspartner med et arrangement som Oslo Triathlon er en av grepene vi gjør og forhåpentligvis blir vi også synlig i andre idrettsarrangement i tiden fremover.

Bilder fra Oslo Triathlon 2011

Fotograf: Jørgen Melau