PRESSEMELDING:

Lørdag 14.september er det klart for det fjerde løpet i Barneløpskarusellen Ringerike 2013, Ringeriksbad’løpet, Helgelandsmoen. Løpet blir arrangert for tredje gang.

Ringeriksbad’løpet 600 m/ 1 800 m, det fjerde av i alt 4 barneløp som til sammen utgjør Barneløpskarusellen Ringerike. 
Deltakere:  2012:145   2013: 200+?

HUSK at all påmelding KUN SKJER online eller ved oppmøte på Freezone fre 13/9 kl 1230-1830  eller på Ringeriksbadet lør 14/9 kl 1130-1230. Startnumre hentes og deltakeravgift betales også da (kontant el. betalingsterminal). VI ANBEFALER FLEST MULIG Å KOMME FREDAGEN. Dette for å unngå lange køer og unødvendig venting for barna på Helgelandsmoen løpsdagen.

Deltakeravgiften  kr 50,- (dekker begge distanser, om en vil løpe begge...

For mer informasjon og påmelding vedrørende Ringeriksbad’løpet:

ONLINE-PÅMELDING TIL RINGERIKSBAD’LØPET!                

AGENDA for RINGERIKSBAD’LØPET finner DU her!                                                   

Premieinformasjon for Ringeriksbad’løpet finner du her.

De barna som deltar på alle 4 løpene vil kunne være med i trekningen av generalpremien, et årskort for hele familien på Ringeriksbadet. For noen er ikke alltid dette praktisk gjennomførbart, å delta på 4 av 4 løp, vi har derfor også satt opp en premie som trekkes blant dem som har deltatt på 3 av 4 løp. MEN husk; alle opplevelsene er det viktigste.

Vi har som kjøreregel at hver eneste løp som er i karusellen skal la det økonomiske overskuddet gå til allmennyttige veldedighetsformål med fokus på barn og unge. Det økonomiske overskuddet fra Ringeriksbad’løpet går tilbake til deltakerne selv. Dette er mulig takket være karusellen sine støttespillere. Startnummeret er et gavekort som innebærer at hele familien kan aktiviseres ved at det legitimerer 50 % rabatt på inngang for hele familien. Bendit leverer frukt og Smoothies til alle barna. I tillegg får dem naturligvis medaljer.

Med hilsen
Barneløpskarusellen Ringerike
Stig @ndy K Rambø
ProsjektPlayer