På arrangørsidene til Maratonkarusellen kan vi lese at løypen er fri for is og snø. Langtidsvarselet ser ut til å bli plussgrader så det burde være en god del lettere å gjennomføre distansene enn sist.

På bildet til høyre ser vi en glad Susanne Wergeland med god musikk på øret. Hun løper sin halvmaraton på 2.02.09 i det første løpet av fem på Bergensk jord. Susanne er ansatt i TV2 og vi håper vi ser henne og flere fra bedriften på Nøstet i maratonkarusellen.

Ved å melde seg på innen tirsdagskveld til Jan.maratonkarusellen@gmail.com - vil en spare 100,- kr.  i forhold til etteranmelding på løpsdagen. Startkontigenten innen tirsdag er 250,- kr. for halvmaraton og 300,- kr. for maratondistansen. Kondismedlemmer får en rabatt på ytterlige 50,- kr.

Tekst og foto: Jørgen Pettersen


Ståle Danielsen fra IL Fenring på Askøy fører an i sin gruppe. Ståle er å se på omtrent alle maratonkarusellen sine løp. Like bak til venstre ser vi Trond Larsen som også er en ivrig deltaker på mosjonsløp.


Bildet er tatt like før løperene kommer til passering ved bondegården omtrent 8 km ute i løypen. Nå er løypen fri for is og snø.