Thomas Henriksen ble altså nr.21 tilslutt - Han lå stort sett blant de 30 beste hele tiden, og gikk et jevnt og bra renn.

Selv sier han dette om dagen sin :

Det ble en bra dag og jeg fikk nesten maks av dagsform. Gikk på en kjempesmell når det var igjen drøye 10km pga litt for lite næring tidlig i løpet. Det er nyttig lærdom som jeg tar med meg til videre satsning.

Synes jeg gikk billig de første 2milene og fulget veldig greit med da det ble satt fart opp til Risberg. Mellom Risberg og Evertsberg klarte jeg å holde meg langt fremme i feltet og gå så lett som mulig i bakkene og heller avansere litt på flatene. Videre hadde jeg grei kontroll og da vi tok igjen Alsgaard opp til Evertsberg tenkte jeg mitt om at han hadde åpnet vel optimistisk... Men det var kanskje hans sjanse for en topp-plassering. Følte jeg hadde god kontroll helt frem til rett før Høkberg da Tynell rykket og smadret feltet. Selvom jeg viste at rykket kom, var kreftene og evnen ikke god nok til å henge med. Derfra og inn ble det en kamp for å henge med gruppen og desverre måtte jeg slippe noen kilometer senere. Justerte farten og fikk følge med en kar fra Mora inn mot mål og holdt greit unna for de som kom bak.

Må nok trene enda mer spesifikkt i flate løyper, bare se på listen og antall Svensker topp 30.

Vel blåst, Thomas!

Les mere om Thomas og Team United Bakeries HER