Mens 2436 løpere valgte å løpe Fornebuløpet denne onsdagen, var det 156 som løp i  solskinnet på Sognsvann. Av disse var det hele 25 fra vestkantklubbene Njård og Heming. På en runde for menn ble det dobbelt Heming, og førstemann var Jørgen Grav.

Hilde Gudem, vinner av Motbakkekarusellen i Maridalsalpene i fjor, varmet opp til det første løpet i årets Motbakkecupen - Rett til Værs! (som forøvrig er fulltegnet for lengst), med å vinne en runde. Det var rundt 11 grader og deilig i sola, men hver gang skyene dro over vannet, kjente en at lufta var skarp og at sommeren ennå lar vente på seg.

Oddvar Røsten var den heldige vinneren av en gratis startplass til Nordmarka Skogsmaraton.

Den gode kvinnedeltakelsen fortsatte. Forrige onsdag var 37,5 % av deltakerne kvinner. Denne onsdagen var det 38,5 %

Sognsvann Rundt Medsols sin hjemmeside får du hele 66 bilder fra onsdagens løp.

ALLE    RESULTATER

Den gode orienteringsløperen fra Porsgrunn, Tonje Vassend (representerte Norge i europamesterskapet for juniorer i fjor), tok andreplassen med 12:11 i sitt andre løp på Sognsvann. (debut 6. mai i år)  Foto: Jørgen Lindalen

Njård  med "fullt lag" på Sognsvann.   Foto: Heming Leira