Nortura Duathlon ble arrangert av Rogaland bedriftsidrett i Melsheia utenfor Sandnes. Det ble avholdt både individuell og lag konkurranse.

Først ble deltagerne sendt ut på en løpsrunde på 2,5km. i en kupert lysløype, før det ventet en  runde på 10km. på sykkel i terrenget. Det hele ble avsluttet med en ny runde med 2,5 km. løp.

Andreas P Nygård var dagens suverene vinner i den individuelle konkurransen og han ble kun slått av Asle Tjelta og Tor A Skjæveland som vant lag konkurransen på suverent vis.

RESULTATER:   Individuell      Lag

Starten har gått.                                                Foto: Sunniva P Nygård.

Andreas er snart ferdig med sykkel delen.                                                     Foto: Sunniva P Nygård.

Starten på løpsdelen.                                               Foto: Kjetil Torgersen.

Tor Skjæveland og Asle Tjelta suverene vinnere i lagkonkurransen.        Foto: Thomas Hetland.