Night Hawk er en o-stafett, som innledes lørdag kveld med nattetapper og forsetter søndag morgen med jaktstart basert på nattetappene. Her er det klasser for ungdommer, senior og veteraner og totalt stilte 215 lag til start. Det er mulig å benytte samme løper på både natt- og dagetappe.

I gutteklassen var Asker i tet etter nattetappene, tett fulgt av Heming 2. lag  31sek bak, mens Oppsal fulgte på 3. plass. Da første dagetappe var unnagjort var Heming 2 i tet med Fossum 11 sek bak. Nydalen hadde nå klatret fra 11. plass til 3. plass og var nå 1,53 min bak. Da siste etappe var gjennomført var det Nydalens Kornelius Kriszat-Løvfald, som kom ført til mål og kunne juble over seier sammen med lagkammerat Teodor Mo Hjelseth. Asker ble nr 2 og Fossum fulgte på 3. plass.

Jentene løp samme løyper som guttene og startet sammen med dem ut på nattetappene. Etter natten to etapper var Nydalens jenter i ledelsen med 3,42 min margin til Heming og 4,46 min til Konnerud, som fulgte på 3. plass. Det ble aldri spennede på dagetappene og Nydalen vant til slutt med 8,12 min margin til Oppsal, mens Lardal fulgte på 3. plass ytterligere 18 sek bak. På Nydalens vinnerlag løp Oda Scheele og Pia Young Vik.

I dameklassen hadde NTNUI skaffet seg et solid forsprag etter de tre nattetappene og ledet med 8,23 min foran Halden, mens NTNUIs 2. lag fulgte på 3. plass. Dette forspranget holdt seg gjennom de tre dagetappene og dermed vant studentene fra Trondheim med 8,53 min foran Halden, Fossum løp seg opp til 3. plass. På NTNUIs vinnerlag løp: Maren Jansson Haverstad, Åsne Skram Trømborg, Ingrid Gulbrandsen og Karen Oline Kolstad.

I herreklassen var dt jevnt i toppen etter de 4 innledende nattetappene. Her var det også et lag med studenter fra Trondheim, NTNUI,  som ledet. 1 min bak fulgte Nydalens Sk, mens Fossum var nr 3, ytterligere 32 sek bak. Etter den første dagetappen hadde Anders Nordberg løp Nydalen opp i teten, 1,14 min foran NTNUI, en ledelse Nydalen aldri ga fra seg, Tilslutt var de 2,10 min foran NTNUI, mens Fossum ble nr 3, 10,20 min bak, På Nydalens vinnerlag løp: Håvard Haga, Elias Jonsson, Lukas Liland, Eirik Kamstrup Hovind, Anders Nordberg, Anders Vister og Jon Aukrust Osmoen.

I veteranklassen ble det balnt damene seier til Kongsberg med Kari Strand, Beth Nicolaysen, Elisabeth Hetlevik og Ingrid Kvistad, De var 53 sek foran Asker. Herreklassen ble vunnet av Fossum med: Leif Størmer, Harald Bakke, Morten Fismen, Erling Katla, Nils Hæstad ogTorbjørn Blom-Hagen. De vant med 12,43 min foran Lillomarka. mens OK Moss ble nr 3.