Kjære trøndertriatlet!

Hva har du tenkt å gjøre utover høsten og vinteren? Det herlige med idretten vår er at vi kan la aktivitetene variere med sesongene. Høst er slett ikke synonymt med at triatleter går i dvale.

Kurs i svømmeteknikk 6. og 7. november

Nå som kulda setter inn, er det mange som bytter ut de lange sykkelturene med bassengtrening. Trondheim triatlonklubb tar konsekvensen av dette, og i år som i fjor kan vi tilby kurs i svømmeteknikk. 6. og 7. november står Magnus Bru for den best tenkelige instruksjon i Hommelvik svømmehall. Det er nettopp dette du trenger for å gjøre vinterens svømmeøkter det lille hakket mer lystbetonte. Du finner mer informasjon om kurset på trondheimtriatlon.no.

Duatlon på Øysand 3. oktober

Ifølge værmeldinga kan det ligge an til ei strålende avslutning av årets trikarusell. Nå på søndag arrangerer vi duatlon (bare løping og sykling) på Øysand. Løypa er flat, rask og skjerma for trafikk. Første løpeetappe går fram og tilbake langs sjøen fra Øysand camping og ut til verneområdet (i underkant av 2 km). Sykkeletappen tar deg til Gimse/Melhus og tilbake til Øyand via den fredelige vestsida av Gaula (ca. 14 km). Andre løpeetappe består av en runde på grusveger gjennom åkerlandskapet på Øysand (i underkant av 4 km). Starten går ved Øysand camping kl. 17. Vel møtt!

Triatlon i Trøndelag 2011 -- arbeidsgruppe

Mange ønsker seg en offisiell triatlonkonkurranse i Trøndelag. Det kan være naturlig å vurdere om Trondheim triatlonklubb bør stå i spissen for et større arrangement i 2011. Styret i klubben har derfor vedtatt å sette sammen ei arbeidsgruppe som kan gjøre de første utredningene av de praktiske sidene ved en eventuell konkurranse. Formålet er å gi et tilstrekkelig grunnlag for å kunne fastette sted, tidspunkt og form for konkurransen. De fire som har sagt ja til å sitte i arbeidgruppa, er Vibeke Nørstebø, Lars Gunnar Johnsen, Pär Magni og Joakim Ramstad.

Svømmetrening på Byåsen skole

Høsten og vinteren 2010--2011 disponerer Trondheim triatlonklubb svømmebassenget på Byåsen skole til sammen fire timer hver uke. Treningstidene våre er mandager og onsdager kl. 2100--2200 og fredager kl. 1900--2100. Inntil videre vil det ikke bli laga noe fast program for svømmetreningene. De som er interesserte i å bruke bassengen mandager og onsdager, må organisere dette selv. Disse dagene vil Byåsen skole ha tilsynsvakt fram til kl. 2100, så det er mulig å komme seg inn uten nøkkel. Fredagskveldene vil det alltid være en nøkkelperson fra klubben til stede. Et familievennlig tilbud: Vi plasker helga inn!

Løping med Löplabbet

Hver onsdagskveld kl. 1900 møtes vi utenfor Löplabbet i Kjøpmannsgata og løper en liten time. Dette er et året-rundt-tilbud, og alle som ønsker noen å løpe sammen med, er velkomne til å hive seg med -- triatleter, mosjonsløpere eller hvem som helst. Fra og med i høst har vi fått med oss Löplabbet og deres kompetanse på laget Ei vanlig økt varer i 45--60 minutt. Vi tar en kort og rolig joggetur sammen og avslutter med stigningsløp på Nidarø.

Klubbdrakter

Vi har ennå de flotte klubbdraktene våre på lager i de fleste størrelser. De grå og røde draktene finnes både i konkurransevariant (tritopp og -bukse), som sykkeltrøye og som vindjakke. Særlig vindjakka burde være aktuell nå i den kalde årstida: topp kvalitet, behagelig og med rygglommer til for eksempel energikaker og et ekstra par votter. Kjøper du hele settet, blir prisen ekstra gunstig. Ta kontakt med kasserer Bjørn på 906 80 607.

Med vennlig hilsen styret i Trondheim triatlonklubb.