Fokus Bank Oslo Maraton :
Samlesider, Oslo Maraton :

Bli medlem i KONDIS :

Det er 3 uker igjen til årets Oslo Maraton. Og skal du gjøre noe du kanskje aldri før har gjort, så er tiden inne for å melde seg på. Og gjør det helst før 31. august, for etter det blir det etteranmelding og høyere startkontingent. Det er fortsatt mulig å få kr 50 i Kondis-rabatt på maraton og halvmaraton og 25 på 10 km. Skynd deg og meld deg på, så er det en del kroner å spare.

Kondis har i år en egen pulje - KONDIS puljen. Tanken  med denne var at det skulle promoteres at tid ikke er viktig, opplevelse og mestring derimot, er minst like viktig.

Undertegnede skal selv være "fartsholder" for denne puljen - 5-timerspuljen.  Jeg ønsker at så mange som mulig blir med på denne reisen gjennom Oslo gater den 22. september. Fortsatt er det massevis av plass i puljen. Så jeg oppfordrer deg som har litt lyst til å bli med, om å melde seg på NÅ.

I skrivende øyeblikk er det 2301 som har meldt seg på til i løpe maratondistansen den 22. september. Rekorden i antall fullførende på maraton i Oslo er akkurat 20 år gammel (fra 1992) og er på 1997 løpere i mål. Vi må regne med en del frafall på løpsdagen, så det trengs enda noen hundre flere påmeldte om 2012-utgaven skal bli tidenes største maratonfelt i Oslo Maraton. Men det tror vi det kommer til å bli. Det avhenger blant annet deg.

Totalt er drøyt 13.500 påmeldt på alle distanser i Oslo Maraton. Rekorden i antall påmeldte er fra i fjor med 15.900. Den står også for fall.


Kondis stiller med fartsholdere på halv- og hel maraton. På maraton fra 3.00 til 5.30 og på halvmaraton fra 1.30 til 2.30. Den spesielle "Kondis-pulja" er for de som vil prøve å løpe akkurat under 5 timer.
FOTO : Per Inge Østmoen

At det å løpe maraton er  en prestasjon er helt klart. Men det er en enda større prestasjon å løpe en maraton på 5 timer eller mere. Og den aller største prestasjonen er hvis akkurat DU som leser dette, melder seg på og fullfører sammen med meg. Og tror du ikke 5 timer er oppnåelig, bruker du bare litt lenger tid. Det er lov det altså.

Uansett , det viktige er at vi sammen kan gjøre 22 september til mosjonistenes dag i Oslo sentrum. Husk at jo flere vi blir, jo morsommere blir det.

Jeg gleder meg til å se deg på samme startstrek.  Så løp og meld deg på 5timers puljen (Kondispuljen)! Vi sees.


Og etter målgang setter vi oss ned, slitne men fornøyde....
FOTO : Olav Engen