Jeg er  41 år og har 2 døtre på 12 og 14,  og er bosatt i Fyllingsdalen like utenfor Bergen.

Jeg var med på å starte sykkelklubben Bjørgvin 1989 (nå team Sparebanken Vest) og fast på landslaget på sykkel 1990-93. Jeg begynte å sykle 9 år gammel for Bergen Cykel Klubb og fikk mitt gjennombrudd som juniornorgesmester på sykkel 1986. Som senior har kanskje sammenlagt seier i  Østlandet 4-dagers vært min største triumf med 2. plass i innlagt prøve-VM (siste etappe) på sykkel 1992.

Jeg begynte å løpe for 4 år siden og har deltatt på ulike mosjonsløp, det lengste til nå er halvmaraton. Jeg har alltid likt friidrett og løping som liten og var nødt til å oppleve å løpe litt selv i godt voksen alder.

Siste årene har jeg vært modell på lokalt nivå og  fotograf for andre modeller.Jeg går på teaterskole og har nettopp gjennomført oppsetning av High School Musical på Forum scene. Jeg er også med på flere ulike dansekurs og tar sangtimer.

Som Kondis-reporter får jeg utviklet meg som fotograf og lærer meg å intervjue folk, bruke fantasi når man skal skrive fra løpene og best av alt er å få del i all idrettsgleden som man som reporter står midt oppi.