Spente løpere ved Greverud skole før start for gruppe 1.
Som vanlig startet gruppe 1 fra Greverud skole en halv time før fellesstarten fra Langhus skole. Gruppe 1 bestod i år av Jan Hoel, Tim Bennett, Knut Reian, Stig Vangsnes, Gjermund Tveito og julenissen selv, Trond T. Hansen.

I og med at store deler av løypen var islagt samt fyrverkeri (og fotografproblemer) som følge av 5-årsjubileumet i år, ble starten fra Langhus skole noe senere enn 0945.

Tempoet fra start var brukbart, men alle bort sett fra Folloredaktøren, holdt greit følge til første pausested Nordby kirke. Ved Nordby kirke fortsatte de aller sprekeste 7-kirkersrunden med Oppegård kirke, Kolbotn kirke og Sofiemyr kirke før de endte opp med Greverud kirke (og Langhus kirke for de som startet fra Langhus skole).

De som løp 7-kirkersrunden i år var: Espen Kristiansen, Petter Jørgensen, Arne Post, Jann Post, Dag Amundsen, Tim Bennett og debutanten Svein Arne Sølvberg.

4-kirkersrunden som i år gikk til Nordby kirke med retur gjennom Nøstvedtmarka ble fullført av Jan Hoel, Trond T. Hansen og Stig A. Vangsnes mens Knut Reian og Gjermund Tveito valgte en litt kortere rute i år. Totalt var det 12 deltagere i år. I tillegg ble 7-kirkersgjengen fra Ås observert passerende Nordby kirke mens våre løpere hadde en velfortjent hvil.

7-kirkersløpet er først og fremst en sosial happening for de som ønsker å starte julefeiringen med en sunn sjel i et sundt legeme. Alle kom velberget gjennom både løpet og juleferingen, og ut fra rapportene var bortimot alle løpbare også i dag.

Med så mange sterke løpere, ble det etter hvert høy fart. Selv om underlaget var svært isete, ble det satt ny løyperekord av Espen Kristiansen med 2 timer 42 min. Det er svært sterkt i den rundt 33 km isete og kuperte løypen med variert underlag. Petter Jørgensen fulgte 10 sek. bak mens Arne jogget inn 4 meter bak Petter. Resten av deltagerne fullførte også med stil selv om noen av løperne begynte å få det tungt mot slutten.

I år hadde Folloredaktøren bestilt og betalt GSP Forerunner fra kartbutikken, men dessverre viste kartbutikken.no seg å være en svært upålitelig butikk. Klokken ble lovet i god tid til julaften, men der sviktet kartbutikken fundamentalt. Purringer pr. tlf. og epost hjalp intet. Ingen respons. Skal du kjøpe klokken bør du unngå kartbutikken. Derfor er vi fortsatt usikker på den eksakte lengden på løypen.

Kanskje bør Kondis få målt løypen eksakt pr. sykkel i løpet av sommeren ?

Fotografen og kameraet sviktet også litt i år. Fotografen var i for dårlig form til å bli med rundt, og det gamle kameraet slet også på sitt siste oppdrag. Derfor ble det litt færre bilder i år.

Adelskalenderen pr. 24.12.2003: (antall ganger deltatt)
Fullførte 7-kirkersløp

Jann Post 4 (4)
Dag Amundsen 4 (5)
Espen Kristiansen 4 (5)
Stig A. Vangsnes 3 (4)
Tim Bennett 3 (3)
Jan Hoel 2 (3)
Petter Jørgensen 2 (2)
Kamilla Kleive 1 (1)
Arne Post 1 (1)
Svein Arne Sølvberg 1 (1)
Ulf Jacobsen 1 (1)
Heming Leira 1 (1)
Oddbjørn Homstvedt 1 (2)
Gjermund Tveito 0 (4)
Trond T. Hansen 0 (4)
Knut Reian 0 (3)
Knut Einar Eriksen 0 (2)
Frode Monsen 0 (2)
Tord Thorshov 0 (1)
Bjørn Syse 0 (1)
Kristin Lie 0 (1)
Torstein Aamodt 0 (1)
Odd-Bjørn Hansen 0 (1)
Julenissen får bort reklamen for ikke å bli for kommersiell (samt for å hjelpe fotografen med mindre gjenskinn fra refleksen).
Hele gruppen ved Nordby kirke
Samtlige løpere bort sett fra fotograf Jan Hoel samlet ved Nordby kirke.
Les alt om de tidligere løpene:

Bilder fra 7-kirkersløpet 2002

Bilder fra 7-kirkersløpet 2001

Bilder fra 7-kirkersløpet 2000