Etter å ha syklet Ceres rittet i går, og samtidig med viten om mine snublefot tendenser i ulendt terreng dro jeg utover til Dal idrettspark, med en ganske "laidback" holdning!!!
Målet for dagen var å få en grei gjennomkjøring og å unngå de helt store tryn og skrubbsår......
De ytre forutsetningene var altså som nevnt perfekte med bra vær og rimelig tørr og fin løype.I motsetning til fjorårets løp som hadde vært en rimelig våt og vanskelig affære i følge de jeg snakket med.
Arrangøren håpet og trodde på rekord deltagelse, og slik ble det også!!!


Starten var tøff med mye oppover i noen km.(ca.4,5 km) før første væskestasjon.Terrenget var som ventet vanskelig for "asfaltcowboys" som meg selv, men jeg greide i hvertfall å holde meg på beina i første omgang!
Etterhvert flatet det ut bitte litt, men det var hele tiden små kneiker opp og noen skrenter ned!!!Litt myr hører også med, så jeg ble våt på beina.....

Etterhvert ble jeg en smule sliten og dermed litt ukonsentrert.Og med det kommer fallene!!!Så jeg lå langflat 4 ganger på de siste 15 km.Sånn går det når man ikke er vant til å løfte beina.Innimellom var det også noen flate, faste fine skogsstier hvor jeg endelig kunne strekke ut beina og bare flyte avgårde, i den grad man kan kalle det jeg bedrev som lett og ledig løping!

Slutten var preget av mye utfor, ned skrenter og ymse små hindringer som fikk mitt innebygde håndbrekk til automatisk å virke!!!Så jeg ble litt engstelig for at noen racere i terrenget skulle klare å ta meg igjen!!!Men det holdt og etter 1t.49 min kunne jeg blid og fornøyd passere mållinja.

I etterkant av løpet kan jeg bare gi terningkast 6 til hele arrangementet!!!Løypa var tøff den, men veldig fin og variert med stadig skiftende terreng.Veldig godt merket, mange drikkestasjoner og bare trivelige mennesker å se hele veien.
Det er nesten litt synd at det er 1 år til neste gang, så bra var det!!!!Og jeg håper at ennå flere finner veien ut til dette trivelige stedet på Nesodden landet til neste år!

Flere bilder og resultater


De 5 beste:

1.Åsmund Morgestad 1.24.35
2.Harald Aas 1.25.42
3.Marius Pedersen 1.28.47
4.Vidar Nilsen 1.32.41
5.Åsulv B.Stormoen 1.34.36
The man in charge
Knut+Bjerke%2C+l%F8psleder+som+var+h%F8yt+og+lavt+hele+tiden%2C+og+like+blid%21
Knut Bjerke, løpsleder som var høyt og lavt hele tiden, og like blid!
Trofaste følgesvenner
Kan+v%E6re+kjekt+%E5+ha+med+seg+en+firbent+eller+to%2C+hvis+man+skulle+l%F8pe+seg+vill...
Kan være kjekt å ha med seg en firbent eller to, hvis man skulle løpe seg vill...
Follo mafiaen
Disse+gutta+er+st%F8tt+og+stadig+med+p%E5+l%F8p+i+nabolaget%21Fra+v%2C+Vidar+Nilsen%2C+Svein+Arne+S%F8lvberg+og+Dag+Jacobsen
Disse gutta er støtt og stadig med på løp i nabolaget!Fra v, Vidar Nilsen, Svein Arne Sølvberg og Dag Jacobsen
Beste dame
Aud+R%F8muld%2C+fra+arrang%F8rklubben+var+dessverre+eneste+dame+p%E5+lang+dist.Men+hennes+l%F8p+skal+det+allikevel+ikke+kimses+av%21%21Hun+l%F8p+jevnt+og+godt%2C+og+man+vinner+ikke+l%F8p+fra+sofakroken.
Aud Rømuld, fra arrangørklubben var dessverre eneste dame på lang dist.Men hennes løp skal det allikevel ikke kimses av!!Hun løp jevnt og godt, og man vinner ikke løp fra sofakroken.
Fjorårs vinner'n
Rune+Torseth%2C+vant+fjor%E5rets+grisel%F8p+og+stilte+selvf%F8lgelig+opp+for+%E5+gjenta+bedriften%21%21Han+ledet+ogs%E5%2C+men+m%E5tte+etterhvert+bryte+pga.gnags%E5r.
Rune Torseth, vant fjorårets griseløp og stilte selvfølgelig opp for å gjenta bedriften!!Han ledet også, men måtte etterhvert bryte pga.gnagsår.
Årets vinner
%C5smund+Morgestad%2C+med+tommel+opp+f%F8r+start%21Han+startet+i+rakettempo+og+ledet+med+10-15m+etter+snaue+400m.Om+han+hadde+vunnet+hvis+Torseth+hadde+fullf%F8rt+er+vanskelig+%E5+si%2CMen+han+var+godt+forn%F8yd+med+dagens+l%F8p+uansett%21+
Åsmund Morgestad, med tommel opp før start!Han startet i rakettempo og ledet med 10-15m etter snaue 400m.Om han hadde vunnet hvis Torseth hadde fullført er vanskelig å si,Men han var godt fornøyd med dagens løp uansett!
Godt å slappe av
Jon+O.Br%F8dholt%2C+slapper+av+etter+vel+gjennomf%F8rt%21Dette+var+hans+andre+1%2F2+maraton%21Den+f%F8rste+gikk+av+alle+steder+i+Guatamala+for+3+%E5r+siden.L%F8psprofilen+der+var+nok+enda+t%F8ffere%3A20+km.oppover+resten+flatt%21%21%21%21
Jon O.Brødholt, slapper av etter vel gjennomført!Dette var hans andre 1/2 maraton!Den første gikk av alle steder i Guatamala for 3 år siden.Løpsprofilen der var nok enda tøffere:20 km.oppover resten flatt!!!!
Ikke langt igjen
Jarle+Dreierstad%2C+straks+i+m%E5l
Jarle Dreierstad, straks i mål
Enda mere målpassering
Arvid+Larssen%2C+i+fin+stil+og+med+m%E5l+i+sikte
Arvid Larssen, i fin stil og med mål i sikte
2 gode busser på tur
Christian+Treider+%28t.v%29%2C+og+Erik+Mathisen+er+ogs%E5+straks+ferdige%21
Christian Treider (t.v), og Erik Mathisen er også straks ferdige!
Varsko her, mål i sikte
B%F8rre+Berntsen%2C+med+smilet+klart%2C+kan+snart+slenge+seg+ned+p%E5+gresset+og+puste+ut
Børre Berntsen, med smilet klart, kan snart slenge seg ned på gresset og puste ut
De syngende herrer
Jens+Weme+Nielsen+%2828%29+og+Rolf+Midtgarden+%2830%29%2C+n%E6rmer+seg+med+m%E5l+med+korsang+av+beste+merke.Hele+f%F8lget+p%E5+x+antall+personer+var+med+i+allsangen
Jens Weme Nielsen (28) og Rolf Midtgarden (30), nærmer seg med mål med korsang av beste merke.Hele følget på x antall personer var med i allsangen
Godt fornøyd
Rolf+Bredal%2C+godt+forn%F8yd+med+ett+godt+gjennomf%F8rt+l%F8p.Han+passerte+kondis.no+uforskammet+sprek+etter+14+-+15+km
Rolf Bredal, godt fornøyd med ett godt gjennomført løp.Han passerte kondis.no uforskammet sprek etter 14 - 15 km
Fin medalje
Martin+A.Hovden+med+l%F8pets+fine+medalje+godt+plantet+rundt+halsen
Martin A.Hovden med løpets fine medalje godt plantet rundt halsen
Slapp dag i sola!!
Ikke+akkurat+overarbeidet%2C+dagens+utsendte+R%F8de+Kors+personell+tar+livet+med+ro%21
Ikke akkurat overarbeidet, dagens utsendte Røde Kors personell tar livet med ro!