Målpassering
Hoppende over målstreken ser vi italienern Gianantonio Zanetel, nr.2 er Odd-Bjørn Hjelmeseth og nr.3 er Silvio Fauner
Langdistanse landslaget
Gutta på langdistanse laget plasserte seg på 7.(Anders Hallingstad), 8.(Jørgen Aukland), 9.(Rune Torseth).De var 8 sek.etter vinnern
Øyer ekspressen
Erling Jevne, fortsatt en meget godt trent skiløper.Han ble tilslutt nr.10, knappe 12 sek.etter!!!
Anders Eide
Også dette en gammel milsluker som fortsatt holder høy klasse!Han ble nr.11!
Stanislav Rezac
Tsjekkias store langdistanse ess var som han har vært i hele vinter, helt der oppe blant de beste!Han ble nr.14
Håvard Skorstad
Han endte opp som nr.12 i år, drøye 20 sek.etter 1.mann
Vasalopps vinner
Årets vinner av dameklassen i Vasaloppet, Sofia Lind ble nr.3
Vinner av dameklassen
Annmari Viljanmaa, Finland vant i år som i fjor!
Vinner av langdistanse cupen, herrer
Også i herre klassen ble det italia som vant totalt:Gianantonio Zanetel fikset den biffen i tillegg til seiern i Birken!
Birkebeiner veteran
Arne Sæterhaug m65-69, 38 merker før start i år!Han gikk i mål på smått utrolige 3:33:49.Vi bukker og neier!
Enda en veteran
Ola Kvaale kl.m60-64 med 14 merker i kofferten.Han gikk enda fortere enn Sæterhaug:3:21:56!!Og vi bukker og neier igjen!