Etter 20 timer:

Cecilie og Johan ga seg etter ca et halvt døgn. Cecilie sier hun fikk problemer med knærne og vil ikke ødelegge en god treningsperiode ved å presse helt ut.

Jari Tompoo og Yudith Hernandez ligger i tet på 24 timers. Yudith har passert 200 km etter 20 timer og ligger an til å klare svensk og nordisk rekord som er på litt under 230 km.

På 48 timers er det hele seks løpere som etter 21 timer har passer 170 km og er på god vei til å passere 200 km det første døgnet . Dette er løpere som kan løpe 48 timers, men veldig mye skal klaffe videre med en så tøff start.

 

 

 

Tre norske deltagere er i år påmeldt. Ekteparet Cecilie og Johan Holmgren løper  24 timers. de er medlemmer av Romerike ultraløperklubb. Begge har høye målsetninger og meldes å være i god form.

Per Audun Heskestad starter i morgen ettermiddag. på 12 timers og sier selv at han ikke er i god form. Andre ting har tatt større plass enn trening i sommer, men det skulle ikke forundre oss om han kommer langt bare på rutinen.

Løpet går på en 400 meters friidrettsbane og 1- 6-12-24 og 48-timers står på menyen i tillegg til 100 km og det er et bredt felt på alle distanser.  Ustoppelige Torill Fonn er påmeldt 48-timers.

Det er også lagt inn svensk mesterskap på 24-timers her.

Alle tre ser ut til å ha startet fornuftig etter å ha vært på banen i tre timer.

Livestream

Liveresultat