Steinsland Bygdemaraton er et Kvalitetsløp registrert på Kvalitetsmenyen til Kondis. Det betyr bl.a. at medlemmer i Kondis får Kr. 50,- i rabatt ved påmelding til maratondistansen.

Arrangørkorpset er rekruttert fra nabogrendene, som vil være med på å løfte arrangementet. Med folka fra Svaland på laget, kan jeg garantere mye moro, sier Odd Gunnar. Planene for maratonløpet er klart. Traktor skal brukes som rullende drikkestasjon. Løpet går rundt Ogge og gjennom Birkenes, Vennesla og Iveland. Skuffa på traktoren vil han fylle med mat og drikke slik at løperne kan få påfyll av energi underveis.

Den kontrollmålte løypa er ganske nøyaktig 42,2 kilometer. Påmeldinger er allerede kommet og løpere fra forskjellige steder i landet har meldt sin interesse.

- Jeg er fornøyd med 15, men håper på 50 deltakere. Det hadde vært flott om vi også klarer å rekruttere deltakere lokalt. Og spesielt vil det være moro å få med 
noen som aldri har sprunget maraton før. Vi vil ta oss spesielt godt av de som springer veldig sakte, sier løpslederen fra Steinsland..

Det legges opp til at det skal komme masse publikum som vil finne på noe gøy rundt løypa. Vårt mål er å bli best til arrangere et løp som både maratonløpere og publikum vil huske, sier Tveit.

Maratonløper og løpsleder  Odd Gunnar Tveit kjenner vi godt i kondismiljøet. Han stiller ofte til start i løp rundt om i hele landet. Sist var han sett i Påskemaraton i Drammen. Han har i yngre år løpt maraton på under 2:45.

Start og mål, parkering og garderrobe på Steinsland ved Vennesla.
Flyplass: Kjevik, Kristiansand. Tog til Vennsela. 2,5 times kjøring fra Sandefjord.
Påmelding helst før 1. mai.

Kontaktperson: Odd Gunnar Tveit, tel 9017 0719, email: odd.gunnar.tveit@gmail.com
Påmelding, se Terminlista

 Kart


Her ser vi Odd Geir Tveit løpe Skagerrakmila i 2008.


Artikkel om det nye Steinsland Bygdemaraton i medlemsbladet KONDIS.

Bli medlem