Mens massene på 10 kilometeren starter fra klokka 16 og utover, løper "sprinterne" fra Slottsbakken til Egertorget klokka 14.30. Raskeste kvinne og raskeste mann får 2000 kroner hver i premie. 

I fjor var det Malin Edland og Snorre Holtan Løken som stakk av gårde med de to førsteplassene. Malin Edland er påmeldt også i år, men Larvik-jenta vil få tøff konkurranse fra bl.a. Yngvild Elvemo som nå løper for arrangørklubben BUL. Også de to Haugesunds-jentene, Vilde Våge Henriksen og Kristine Lande Dommersnes, er påmeldt. 

I herreklassen er feltet atskillig fyldigere, og foreløpig finner vi 13 mann på starlista. Kristiansand Løpeklubb stiller sterkt med sine to nyervervelser, Håkon Mushom og Erik Udø Pedersen. Andre solide navn er Terje Snarby, Sondre Juven, Magnar Lundberg og Anders Sørensen. 

Lista nedenfor er foreløpig, så meget mulig vil startfeltet omfatte flere. 

Startliste_Sentrumssprinten.jpg

Vinnerne_Snorre_Loeken_Malin_Edland_A20G0271.jpg
Snorre Holtan Løken og Malin Edland vant i fjor. Det ser ikke ut til at Holtan Løken vil være på plass i år. (Foto: Kjell Vigestad) 

Vebjørn_Rodal_Sentrumssprinten_800m_foto_Kjell_Vigestad_Kondis_1998.jpgI gamle dager, på 1990-tallet, gikk Sentrumssprinten motsatt vei og hadde netto motbakke. Vebjørn Rodal stilte omtrent årvisst opp og fikk en flott formtest opp Slottsbakken. Som vi ser av dette bildet fra 1998, var det også fullt av tilskuere som heia feltet fram. (Foto: Kjell Vigestad)