Til helgen starter det svenske løpet  TEC 100/75/50/25 miles. Løpet er et terrengløp som blir løpt i en rundløype på ca. 10 km. 

På startlisten står flere nordmenn, seks av syv løper for Romerike Ultraløperklubb. . På 100 milesdistansen finner vi Gunnar Fæhn som faktisk var den eneste fullførende på den lengste distansen i fjorårets løp. Olav Engen starter også for andre år. Thore Kristensen er meget erfaren med blant annet flere fullførte Comrades på løpeCV-en. Tor Arne Stjern og Anders Tøsse (Norodd) har også opparbeidet seg solid ultraerfaring etterhvert selv om de begge er debutanter på 100 miles.

To norske damer er også påmeldt. Marit Bjerknes  var den eneste som fullførte alle norske ultraløp i 2009 og debuterer nå på 100 miles. Ellen Wold som stiller på 25 miles stilte i fjor på mange av de samme løpene som Marit.

Klar favoritt er fjellgeita Jonas Buud som sjelden svikter. Sannsynligvis ligger spenning i hvor fort han løper og ikke om han vinner løpet. Vi våger på å tippe en tid under 14 timer.

Anders Tøsses hjemmeside

Olav Engens blogg

Løpets hjemmeside