Mosjonister og løpere i sør-Rogaland kan glede seg til 6 nye uhøytidelige terrengløp i 2013. Løpene blir arrangert med en liten startkontigent for de over 20år og de under 20 år løper gratis.

Grunnet snø og is i vannbasengane er første løp utsatt en uke til lørdag 13 april.

Løpene har en lengde på ca 1km for de under 12år og ca 3km for de over 12år. I tillegg blir det en barneløype for de aller minste. Målsettingen med disse løpener å ha et lavterkseltilbud til alle som trimmer. Alle er velkomne gåere som mosjonister og toppløpere. De 10 gangen løpene har vært arrangert har deltagerantallet variert fra ca 60 til rett over 100.

Nytt av året er at 3 av løpene blir arrangert utenfor Vannbasengane. Løp nummer 2 og 4 blir arrangert på Golan/Rinnan og i området med den flotte skogen her oppe. Disse løypen vil være forholsvis flate og lettløpte. Det 5 løpet i karusellen blir arrangert som byløp i Egersund sentrum og skal ha en lengde på ca 5km for de voksne. Dette løpet inngår også i Jæren & Dalane langdistansekarusell.

Alle løpene ligger på kondis.no terminliste med kartbeskrivelse for start/målområdet.

Ingressbildet: Jakob Ingebrigtsen avgjør fjorårets første løp foran Ola M Laugaland  Foto: Thomas Hetland

Løperne vil også i år passere dette flotte vannet i løp nummer 1 og 3. Her ser vi Steffen Skjelbreid dra foran
Kjetil Torgersen og Thomas Sleveland                                                                Foto: Thomas Hetland